Eliza Natanticu a văzut moartea cu ochii, după ce a contractat o bacterie din spital: ”Stătea Cosmin noaptea lângă mine...”

Eliza Natanticu s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, care i-au pus viața în pericol!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Eliza Natanticu, soția actorului Cosmin Natanticu, s-a confruntat cu câteva probleme serioase de sănătate, în urmă cu câțiva ani, care i-au pus viața în pericol. Cântăreața a povestit, în cadrul unui podcast, cum a trecut pe lângă moarte din cauza unei bacterii, pe care a luat-o din spital. 

Citeste si: Eliza şi Cosmin Natanticu, moment de cumpănă în căsnicie! Au fost la un pas de despărțire: „Am avut certuri”

Soția actorului a povestit cum era să fie operată pentru a treia oară. „ trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. (…) A vrut să mă opereze și a treia oară, dar nu i-am lăsat”, și-a amintit Eliza.

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Eliza si Cosmin Natanticu

Eliza si Cosmin Natanticu

[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a mărturisit că-și repeta că va fi bine, lucru care s-a și întâmplat: „stătea Cosmin noaptea lângă mine și citea din Acatistul Sf. Nectarie, plângea acolo la capul meu. După ce m-am vindecat, mi-am reevaluat toată viața și mi-am spus că vreau să-mi urmez visul, adică muzica”.

Eliza şi Cosmin Natanticu, moment de cumpănă în căsnicie

Sunt căsătoriți de circa trei ani de zile, iar dacă acum sunt extrem de uniți, se pare că nici ei nu au fost ocoliți de momente mai puțin frumoase în mariajul lor. De-a lungul timpului, au trecut prin momente de maximă tensiune, ba chiar au fost la doar un pas de a continua pe drumuri separate.

Eliza Natanticu a povestit totul cu lux de amănunte în cel mai recent interviu acordat.

 

Soția actorului povestește că acesta a participat la un show TV timp de trei ani de zile, iar după ce s-a întors nimic parcă nu a mai fost la fel. Extrem de distant și de rece, Cosmin Natanticu se schimbase la 180 de grade față de omul cald și plin de umor pe care ea îl știa. A urmat o perioadă în care certurile erau la ordinea zilei, iar după ce s-a împlut paharul, blondina i-a spus că-l părăsește. Atunci, totul s-a schimbat, iar relația a început să fie exact ca la început și ei doi și-au consolidat căsnicia. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Când se termină Asia Express 2021? Program TV Asia Express, sezonul 4

Asia Express 2021 Program TV. Astăzi are loc finala Asia Express, sezonul 4

Cine este Estera Buble, sora Lidiei Buble. Cele două au format una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express 2021

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Umilință totală pentru Iohannis. Greşeala care l-ar putea costa totul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tensiuni fără precedent la Antena 1. Vedetele postului s-au răzvrătit. Rivalii de la PRO TV, dați exemplu

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies