Ella și Livian, câștigătorii sezonului doi de la Puterea dragostei? O fostă concurentă aruncă bomba

Ella și Livian vor câștiga sezonul doi de la puterea dragostei, susține Mary, fosta concurentă în show-ul matrimonial.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Mary de la Puterea Dragostei a mărturisit cine crede ea că va câștiga sezonul doi al show-ului.

”Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, ne-a spus Mary.

Citeste si: Ștefania se întoarce la Puterea Dragostei? Declarații ȘOC despre Livian ”Știe să facă o femeie fericită” VIDEO EXCLUSIV

De altfel, Ella și Livian sunt cei care au obținut până acum poate cele mai multe premii săptămânale, semn că într-adevăr sunt în preferințele telespectatorilor.

fara descriere

Mary de la Puterea dragostei nu crede în cuplurile din casă

Mary a intrat în emisiunea Puterea dragostei în primul sezon, a rămas și în cel de-al doilea, însă a plecat după ce și-a găsit perechea. Ea l-a cunsocut în emisiune pe Robert, băiatul de care s-a îndrăgostit și cu care formează și acum un cuplu. Cei doi s-au logodit de Revelion și vor ca la anul să se căsătorească.

Citeste si: Nuntă uriașă la ”Puterea Dragostei”! ”Anul viitor se va întâmpla, e stabilit”

fara descriere

Deși ea a format un cuplu cu un băiat pe care l-a cunoscut la Puterea Dragostei, crede că este greu ca o relație formată în show să reziste și după aceea. Dintre cuplurile care sunt acum în emisiune, singurul care crede că va rezista ”testului realității” este cel format de Andreea Pirui și Marius. Și asta pentru că Andreea Pirui i se pare că este mult mai matură decât restul fetelor din casă.

Citeste si: O fostă concurentă sexy şi frumoasă vrea să intre în casă pentru Livian! "Este un tip carismatic, cu simţul umorului"

Bianca și Bogdan Mocanu, câștigătorii Puterea dragostei sezonul 1

În vara lui 2019, în finala Puterea Dragostei sezonul 1, au fost desemnații câștigătorii show-ului. Bianca și Bogdan Mocanu au fost câștigătorii marelui premiu, și fiecare a primit câte 10.000 de euro.

fara descriere

Atât Bianca, cât și Bogdan Mocanu au rămas și în sezonul doi de la Puterea Dragostei. Dacă Bogdan Mocanu a ales să părăsească emisiunea după ce a format un cuplu cu Andra, Bianca se află și acum în casa Puterea Dragostei, unde a avut o relație cu Livian,de care s-a despărțit de curând.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate