Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă, împreună la tribunal! Ce s-a întâmplat la 11 ani de la dispariţia avocatei

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Au trecut 11 ani de când se discută despre dispariţia avocatei Elodia Ghinescu, dar misterul care planează asupra evenimentului nu s-a risipit nici acum. Deşi a fost declarată moartă, avocata a fost dată în judecată de asociaţia de proprietari din blocul unde are un apartament.
 
Elodia Ghinescu a acumulat datorii la întreţinere, în valoare de 1000 lei. Locuinţa pentru care este chemată este cea în care avea cabinetul de avocatură. Vecinii au fost uimiţi când i-au văzut numele pe lista de datornici la întreţinere. 
 
Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă au mai fost chemaţi la tribunal de vecini, fiind reclamaţi din cauza datoriilor la întreţinere. Aceştia au acumulat datorii de 9000 lei. 
 

 

Cazul morţii Elodiei Ghinescu este unul dintre cele mai mediatizate din România încă de când avocata a dispărut. Soţul ei, Cristian Cioacă, a fost acuzat de uciderea ei şi condamnat la închisoare pe viaţă, dar întreaga poveste este încă învăluită în mister. 
 
 
„M-a sunat atunci, după câteva zile, singura dată când m-a sunat. M-a sunat, dar noi nu prea stăm acasă, avem treburi, eram pe drum. Şi plângea de nici nu înţelegeam.
 
Am oprit maşina ca să pot să înţeleg ce zice şi îmi spunea că toată viaţa a făcut ce a vrut şi că acum am ascultat de părinţi şi uite ce am făcut.
 
Şi că o să mă arunc cu maşina într-o prăpastie şi nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă, niciodată. Şi atunci l-am întrebat: Dar ce i-ai făcut?
 
Bineînţeles că nu zicea nimic”, a spus mama Elodiei, în urmă cu ceva vreme. 
 
Avocata Elodia Ghinescu, disparută în 29 august 2007, a fost declarată oficial moartă, printr-o sentinţă a Judecătoriei Brasov.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

Nu mai luați aceste pastile fără recomandare! Un important medic avertizează. Te poate costa viața

Bomba zilei! Alex Bodi este jurnalist la o publicație importantă din Germania! Câți bani încasa lunar de la nemți și mai ales pentru ce

Carmen Simionescu, prima imagine cu burtica de gravidă! S-a pozat în costum de baie

Cat sex este normal intr-o relatie normala?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies