Elodia trăiește?! Situație incredibilă în blocul avocatei! Soția lui Cioacă și-ar fi provocat două avorturi!

Informații care ridică mari suspiciuni apar despre Elodia Ghinescu. Noile informații relansează ipoteza că Elodia Ghinescu trăiește.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Elodia a fost dată în judecată de asociația de proprietari din cauza datoriilor la plata întreținerii. Cristian Cioacă, aflat în detenție, a fost chemat și el la tribunal de vecinii de bloc după ce suma pe care soții Cioacă o datorează a ajuns la numai puțin de 9.000 de lei!

Nu este singura informație incredibilă care apare în legătură cu Elodia Ghinescu. Cea mai șocantă dintre ele este că Elodia și-ar fi provocat două avorturi în locuința în care a trăit alături de soțul ei, Cristian Cioacă, potrivit b1.ro.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale. Procurorii au arătat că, în noaptea dintre 29 și 30 august 2007, în cuplu a existat un scandal, discuţiile au degenerat, iar Cristian Cioacă i-ar fi aplicat Elodiei multiple lovituri. Ulterior ar fi tranșat-o, susțin anchetatorii.

Cazul Elodiei Ghinescu a făcut extrem de multă vâlvă de-a lungul timpului. Fostul realizator TV Dan Diaconescu a realizat la OTV un serial cu numeroase episoade ce privea dispariția Elodiei. Cristian Cioacă este acum arestat după ce a fost condamnat definitiv, însă la un moment dat el fusese eliberat din închisoare din lipsă de probe elocvente pentru uciderea Elodiei.
   

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate