Elton John se va căsători cu partenerul lui de viaţă pe 21 decembrie

Cântăreţul britanic Elton John se va căsători cu partenerul său de viaţă, producătorul de film David Furnish, pe 21 decembrie, în cadrul unei ceremonii discrete, în ziua în care se vor împlini exact nouă ani de la semnarea contractului lor de uniune civilă, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePe 21 decembrie 2005, Elton John şi David Furnish au alcătuit unul dintre primele cupluri gay care şi-au unit destinele în Marea Britanie, în momentul în care guvernul din această ţară a legalizat parteneriatele civile între persoanele de acelaşi sex.

Potrivit presei britanice, cuplul intenţionează să marcheze împlinirea a nouă ani de la semnarea acelui act printr-un eveniment şi mai important - transformarea parteneriatului lor civil într-o căsătorie oficială. Nunta lor va avea loc la doar câteva luni după legalizarea căsătoriilor gay în Marea Britanie.

Tabloidul Daily Mirror afirmă că Elton John, în vârstă de 67 de ani, şi David Furnish, în vârstă de 52 de ani, intenţionează să organizeze o ceremonie de nuntă discretă şi intimă, pe proprietatea lor din Windsor, în comitatul Berkshire.

Cuplul a invitat 50 de rude şi prieteni, iar printre vedetele care vor participa la eveniment se află şi câteva nume sonore, precum David şi Victoria Beckham, Elizabeth Hurley şi Ozzy şi Sharon Osbourne.

Elton John şi David Furnish au o relaţie care a început în urmă cu 21 de ani şi au împreună doi fii - Zachary, în vârstă de trei ani, şi Elijah, în vârstă de doi ani. Cei doi copii ai cuplului vor fi purtătorii de verighete la nunta părinţilor lor.

Elton John militează de mulţi ani pentru respectarea drepturilor persoanelor gay în Marea Britanie şi în Ucraina, ţară care i-a refuzat în 2009 dreptul de a adopta un copil, din cauza vârstei şi a stării sale civile.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate