Elwira Petre, declarație de dragoste pentru Mihai Petre, la Asia Express! Irina Fodor a izbucnit în lacrimi: „Fără tine nu aș rezista”

Elwira Petre i-a făcut o declarație de dragoste în lacrimi soțului ei.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

S-a lăsat cu lacrimi în ultima ediție a competiției Asia Express. Concurenții se află tot mai aproape de marea finală, iar în concurs mai sunt patru echipe. Irina Fodor le-a pregătit concurneților rămași o surpriză. Aflați în israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților, ei au fost rugați să citească scrisorile pe care le-au scris pentru colegii lor de echipă.

Elwira Petre  a reușit să emoționeze pe toată lumea până la lacrimi. Dansatoarea a citit declarația de dragoste pe care i-a scris-o soțului ei, iar Irina Fodor nu a putut să își stăpânească lacrimile.

„Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastra poate să fie și mai puternică. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță. Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România. Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine”, a spus Elwira Petre, în lacrimi.

asia express

Irina Fodor a izbucnit în lacrimi 

[Sursa foto: Captura Video]

Citeste si: Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Cum a reacționat Mihai Petre la declarația făcută de soția lui

Celerul dansator a izbucnit în lacrimi atunci când a ascultat cuvintele rostite de soția lui.

Mihai Petre a dezvăluit că au trăit cele mai mari realizări ale vieții lor împreună.

„Tot ce a descris ea acolo era o sintează a unei vieți, pentru că ce mai mare parte din viața noastră și cele mai mari realizări le-am avut împreună. Nu suport să o văd plângând, mă termină emoțional, orice moment în care simt că Elwira este într-o situație mai grea sau când îmi amintesc de copii.

Asta este un punct sensibil pentru mine și nu-mi vine să cred că nu pot să stăpânesc”, a reacționat Mihai Petre.

Citeste si: Mihai Petre a sărit la bătaie în timp ce făcea autostopul în Asia. Ce-a putut să-i facă un șofer pe drum l-a scos din sărite. Elwira, soția lui, s-a rugat de el: "Mihai, nu!"

Ceilalți concurenți au fost și ei emoționați de declarația făcută de Elwira Petre. Ei au fost impresionați de dragostea pe care cei doi soți și-o poartă unul pentru celălalt.

„La scrisoarea Elwirei nu am putut să mă abțin. M-a emoționat foarte tare, în primul rând m-a emoționat ea, felul în care a citit-o, a demonstrat că era exact clar că era exact ceea ce simte ea, cuvânt cu cuvânt, și felul în care îl vede pe Mihai și relația asta de dragoste, și tot ceea ce este între m-a făcut să ma emoționez”, a spus Emi.

asia express

Elwira Petre 

[Sursa foto: Captura Video]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Finala Asia Express 2021. Astăzi se încheie Asia Express, sezonul 4

Concurenţi Asia Express 2021! Cine participă la Asia Express, sezonul 4 FOTO

Asia Express 2021 Program TV. Astăzi are loc finala Asia Express, sezonul 4

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Zelenski a dat ORDINUL FINAL. Este cutremur total la Moscova. S-a dat totul peste cap

Româncele vor ieși mai repede la pensie! Ce categorie este vizată și de când se aplică regula

Când se vor majora pensiile. Acum a venit anunțul oficial de la vârful Guvernului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies