Emi Pian, înmormântat în secret. Decizie de ultim moment a familiei interlopului. Cum a fost condus spre locul de veci liderul Duduienilor

Familia lui Emi Pian a hotărât să-l înmormânteze pe interlop mult mai devreme decât era anunțată slujba. Funeraliile ar fi trebuit să aibă loc duminică la ora 12, însă la ora 9, trupul neînsuflețit al interlopului era deja dus la biserică.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Emi Pian, înmormântat în secret. Decizie de ultim moment a familiei interlopului. Cum a fost condus spre locul de veci liderul Duduienilor
Emi Pian, înmormântat în secret. Decizie de ultim moment a familiei interlopului. Cum a fost condus spre locul de veci liderul Duduienilor


In articol:

Ultimul drum al interlopului nu a fost lipsit de controverse. Familia lui Emi Pian a făcut o schimbare de ultim moment și înmormântarea nu a mai avut la loc la ora 12, după cum era anunțată, ci la ora 9, când trupul neînsuflețit al interlopului era deja dus la biserică. 

După terminarea slujbei, rudele l-au condus pe interlop spre cimitirul în care i-a fost pregătit locul de veci. Cei prezenți au aplaudat la intrarea în cimitirul Tudor Vladimirescu din sectorul 5 al Capitalei. Unii oameni au aruncat cu petale de flori, în timp ce îi strigau numele.

 

Presa nu a fost primită în cimitir și nici oamenii străini. Familia și-a dorit să-l plângă în liniște pe răposat, departe de privirile curioșilor.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Incredibil ce se întâmplă! Emi Pian, răzbunat! Clanurile interlope  din Diaspora vor veni să facă ”dreptate” 

Citeste si: Adrian Corduneanu intervine între clanuri după uciderea lui Emi Pian! Vezi ce mesaj a transmis liderul Cordunenilor!

Citeste si: Clanul Duduianu este lovit de blestem! Unchii lui Emi Pian, „Faraonul” și „Împăratul”, au murit la câteva luni unul după altul și au avut parte de înmormântări grandioase! 

Pe parcursul funaraliilor, familia lui Emi Pian și-a strigat durerea și l-au jelit încontinuu pe temutul interlop.

„Aoleu, măicuța mea, nu mai pot! Aoleu!”, sunt câteva dintre strigătele de jale.

Cum a murit, de fapt, Emi Pian? Rezultatul autopsiei schimbă tot

Răsturnare neașteptată de situație în cazul morții lui Florin Mototolea, cunoscut în toată România drept Emi Pian. El a fost ucis într-un mod barbar, după ce afost înjunghiat în picior. Deși s-a vehiculat că a murit din cauza unei hemoragii provocată de secționarea arterei femurale, o nouă ipoteză aruncă totul în aeer!

Jurnalista Adina Anghelescu a prezentat la tv o nou ipoteză, care afirmă ci interlopul a murit în urma unui infarct.

„E posibil ca în urma agresiunii sângerarea să fi fost atât de mare încât s-a produs și infarctul (...) La spital, în sângele lui Emi Pian că s-ar fi identificat o substanță psihoactivă. Se face examenul histopatologic. Dar și examenul toxicologic pentru a se vedea ce fel de substanță psihoactivă se aflat în sângele celui decedat. Abia apoi aceste rezultate, care vor fi gata peste o săptămână sau două, vor veni și ele și vor fi atașate la dosarul cauzei”, a adăugat Adina Anghelescu, la un post de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Agonia mamei după ce fiul, în vârstă de 8 ani, s-a prăbușit și a murit din cauza unei boli misterioase! Totul s-a produs la câteva minute după ce i-a spus „te iubesc”

Părinții lui Selly, greșeală fatală? Iată ce spune vloggerul despre familia lui

Adrian Corduneanu intervine între clanuri după uciderea lui Emi Pian! Vezi ce mesaj a transmis liderul Cordunenilor!

Anamaria Prodan șochează din nou! Impresara și-a făcut pielea de bebeluș la gât și decolteu! Totul printr-o procedură minune! IMAGINI DE ULTIM MOMENT

A murit judecătoarea Curţii Supreme a SUA. Ruth Bader Ginsburg a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de 87 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies