Emil Săndoi a plâns în hohote, după aflarea veştii că Ilie Balaci a murit. Întreaga scenă din timpul reculegerii a fost filmată

Emil Săndoi a plâns în hohote, după ce a aflat că Ilie Balaci nu mai este printre noi. Antrenorul FC Argeş a fost surprins în aceste momente dramatice.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Emil Săndoi a plâns în hohote, după ce a aflat vestea neagră, vestea că fostul fotbalist Ilie Balaci a trecut în nefiinţă în urma unui infarct. Vizibil supărat şi trist, antrenorul de la FC Argeş a fost surprins în timp ce plângea. Totul s-a petrecut în timpul minutului de reculegere ţinut în memoria lui Ilie Balaci. Emil Săndoi a fost coleg cu Ilie Balaci la Universitatea Craiova, scrie Realitatea. 

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate