Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? Câți bani i se cer? Suma e exorbitantă

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? Fosta asistentă la Acces Direct va fi dată în judecată de foștii ei șefi pentru cele declarate în spațiul public și pentru scandalul pe care l-a provocat gestul ei, iar contractul ei este unul în care daunele sunt destul de explcit notate.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? Fosta asistentă la Acces Direct va fi dată în judecată de foștii ei șefi pentru cele declarate în spațiul public și pentru scandalul pe care l-a provocat gestul ei, iar contractul ei este unul în care daunele sunt destul de explcit notate.


In articol:

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? Mai exact, în curând, susțin sursele noastre, fosta asistentă la Acces Direct, va trebui să se prezinte în fața judecătorilor, pentru că va trebui să înfrunte un proces dificil. Suma pe care foștii ei șefi o cer e una exorbitantă.

Citeste si: Războiul dintre Emily Burghelea și șefi abia a început: „Au amenințat-o cu…”

Citeste si: Emily Burghelea, dovada că nu a fost dată afară! „Mi-am dat demisia. Am spus și în direct, dar m-au tăiat”

Citeste si: Martor-cheie în scandalul în care este implicată Emily Burghelea. Vloggerița care deține dovada că Vulpița a fost agresată de Viorel

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? Sursele noastre susțin că Emily Burghelea este la un pas de a avea un proces cu foștii ei șefi, aceștia considerând că fosta asistentă TV de la Acces Direct le-a prejudiciat imaginea cu scandalul care a răvășit lumea televiziunii românești. Iar contractul pe care l-a semnat, în trecut, Emily Burghelea prevede, susțin sursele noastre, și sume uriașe de bani în cazul în care ”aduce atingere imaginii postului”. ”Emily Burghelea va fo dată în judecată după demisia de la Acces Direct. Toți cei de acolo sunt supărați că Emily Birghelea a făcut dezvăluiri incredibile despre situația Vulpiței, despre faptul că, în spatele camerelor, Vulpița era bătută și că nimeni nu spunea nimic. Iar faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, cum Vulpița este agresată, după ce a demontat acuzațiile care i-au fost aduse susținând că foștii ei colegi mint, i-a iritat la maximum pe șefi. Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro”, ne-a spus o sursă de acolo.

Citeste si: Milioane de părinți jubilează. Cresc indemnizațiile! Cine beneficiază și în ce condiții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Cu toate acestea, pare-se, Emily Burghelea și-a publicat demisia pe conturile ei de socializare, iar acolo, susțin sursele noastre, ”s-a acoperit” destul de bine în fața unui proces. ”Emily Burghelea a scris în demisie că nu poate ascunde lucruri care țin de legioslația penală. Adică fix de bătăile de care vorbea în cazul Vulpiței. Iar o asemenea situație justifică, cu un avocat bun, ideea de a atrage atenția”, ne-a mai spus sursa citată.

 

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? Tânăra, amenințată cu moartea: ”Cineva mi-a spus că voi fi îngropată de vie”

 

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? ”Eu am primit telefoane de la un număr ascuns, am răspuns și cineva mi-a spus că voi fi îngropată de vie... Eu am știut de la început cu cine mă pun, că sunt experți în manipulare, dar manipularea de astăzi a fost una ieftină”, a spus, pe conturile ei de socializare Emily Burghelea.

 

 

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? „Nu pot să tac când cineva vine la mine și spune că sunt singura variantă de scăpare”

Emily Burghelea le-a dat dreptate fanilor ei care au sfătuit-o de mai multă vreme să își dea demisia. „Știu că de-a lungul timpului mulți dintre voi mi-ați spus că nu e în regulă să fac parte din acest format, dar în momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni nu am mai putut să fac parte din chestia asta pentru că am realizat și eu că nu este în regulă ce se întâmplă”, a explicat Emily Burghelea.

 

Emily Burghelea, detaliile care au dus la demisie

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? ”Astăzi s-a depășit limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e Vulpița, că e X-uleasca, că sunt eu, că e orice altă femeie. ESTE MULT SUB DEMNITATEA ORICĂREI FEMEI, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare. Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că nu am făcut asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo, cu care m-am și înțeles foarte bine. Am avut o relație super sudată până astăzi când m-au pus să face ceva ce nu am vrut să fac”, a mai spus Emily Burghelea.

Fosta asistentă tv a spus că nu a putut să treacă cu vederea faptul că cei din producție au trecut cu vederea suferința Vulpiței.

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? "Nu pot să tac când cineva vine la mine" 

„Nu pot să tac când cineva vine la mine, se plânge și spune că sunt singura variantă de scăpare. Singura persoană care poate să o ajute pentru că restul se fac că plouă. Nu vreau să fac mare tam-tam din chestia asta pentru că nu e ca și cum a plecat Regina Elisabeta de la Palatul Buckingham, doar că nu vreau, fetelor, ca vreuna dintre voi să fie călcată în picioare”, a spus fosta asistentă tv.

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? „Nu vreau eu să fiu nevoită să dau mai multe detalii pentru că e nasol”, a spus Emily Burghelea în încheierea vlog-ului, riscând să fie dată în judecată după demisie.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Lovitură grea de la 1 ianuarie. E cumplit. Milioane de români vor suferi de anul viitor

Impresionant! Draga Olteanu Matei, scrisoare de adio pentru români, descoperită după moartea sa: Mesajul viral artistei

Roxana Buzău se gândește la fostul iubit. Vedetei îi pare rău că s-a despărțit de Bogdan Mocanu

Mario Fresh a ajuns pe mâna medicului. Ce a declarat cântărețul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies