Emily Burghelea, stări de rău în timpul filmărilor: „Graviduța nu prea mai poate”. Ce s-a întâmplat în direct

Emily Burghelea s-a simțit rău în timpul filmărilor. Blondina a povestit pe îndelete cum se simte la a doua sarcină.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Emily Burghelea este în culmea fericirii! Blondina tocmai ce a absolvit facultatea, este implicată în numeroase proiecte și, mai nou, a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară.

Ei bine, însă, așa cum era și de așteptat, fiecare sarcină este diferită, iar tânăra le-a povestit fanilor de pe Instagram că astăzi, în timpul filmărilor, nu s-a simțit prea bine, dar și energia

a fost destul de scăzută, lucruri prin care nu prea a trecut atunci când era însărcinată cu prima ei fiică, Amedea.

Citeste si: Andrei, soțul lui Emily Burghelea, la un pas să-și dezvăluie identitatea în direct! Ce a urmat după: „A fost cu totul neașteptat”

„Îmi este cam răuțz... Graviduța nu prea mai poate. Nu am putut să stau și pe final la dans, m-am așezat puțin.” , a scris Emily Burghelea, pe Instagram.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Care este diferența dintre prima și a doua sarcină pentru Emily Burghelea

Diferențele se simt pentru Emily Burghelea, iar recent, pe pagina personală de Instagram, tânăra a povestit pe îndelete cum era atunci când a fost însărcinată cu prima ei fiică, Amedea, și cum este

acum, însărcinată cu al doilea copil.

Citeste si: „Andrei nu este implicat” Ce a spus Emily Burghelea despre soțul ei?! Adevărul despre familia lor

Blondina spune că, la prima sarcină avea mai multă energie și nu prea avea stări de greață, iar acum, aceste mici probleme își fac simțită prezența.

„Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta, pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie.

Bine, poate era și consumul de energie per total mai mic decât acum. Dar, parcă nu aveam pofte, grețuri n-am avut, n-am nici acum foarte multe grețuri, însă nu prea am poftă de mâncare. Mi-e greu să mănânc unele feluri de mâncare și parcă nu prea mă ispitește nimic, decât ce îmi vine câteodată să mănânc. Poftă, murături, cartofi prăjiți, pepene și vreau să mănânc doar alimentul respectiv sau doar felul respectiv de mâncare și în rest nu mai pot să mănânc nimic altceva, iar cu energia... e foarte greu dimineața, foarte, foarte greu. La Amedea mă trezeam fără niciun stres.”, a povestit Emily Burghelea, pe Instagram.

Emily Burghelea, stări de rău în timpul filmărilor: „Graviduța nu prea mai poate”. Ce s-a întâmplat în direct

Emily Burghelea

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Biografie Adriana Bahmuțeanu. Vârstă, studii, carieră, familie. Cine este, de fapt, celebra prezentatoare

Elena Merișoreanu reacționează dur, după ce Gheorghe Turda a spus că în tinerețe a fost o femeie libertină: ”Nu-l duce capul” Ce îi reproșează acum folclorista

„Doamne, ce lege absurdă” Cristina Șișcanu a rămas fără cuvinte când a văzut amenda! Ce sumă trebuie să plătească acum: „Am comis-o”

Emily Burghelea a recunoscut cum a trecut peste zilele de spitalizare. Proaspăta mămică spune cine și ce a ajutat-o să se țină pe picioare: „Îți revii fără să îți dai seama”

CE I-A FĂCUT Irina Tănase lui Liviu DRAGNEA! Adevărul s-a aflat abia acum: Deși era foarte tânără...

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Aflată după gratii, Elena Udrea a primit o veste foarte proastă. Și-a pierdut un obiect la care ținea enorm

„Doamne, ce lege absurdă” Cristina Șișcanu a rămas fără cuvinte când a văzut amenda! Ce sumă trebuie să plătească acum: „Am comis-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies