Emir afla adevarul despre Asu! Ce decizie ia dupa ce descopera intregul plan pus la cale de sora sa, aflati azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

İn ciuda eforturilor depuse de Emir, Kemal reuseste sa scape din captivitate. El reface firul evenimentelor si realizeaza ca Tufan este “cheia” care poate dezlega misterul “mortii” lui Asu.

Autor: C.L.

Kemal continua sa ofere autoritatilor dovezi care sa-l disculpe de acuzele ce i se aduc, iar comisarul Mercan, incepe sa creada ca tot ce tine de “moartea” mezinei familiei Kozcuoglu face parte dintr-un scenariu menit sa il distruga pe acesta. Nihan si Kemal afla ca Asu ar putea fi in viata.

İn ciuda tuturor problemelor prin care trec, Nihan si Kemal se iubesc mai mult decat oricand si sunt convinsi ca intr-un viitor apropiat, toate necazurile se vor risipi. 

Ajuns fata in fata cu Nihan si Deniz, fetita acesteia, Emir are un moment de sinceritate asa cum nu s-a intamplat pana acum. Emir ii marturiseste lui Nihan cat de mult inseamna ea si Deniz, pentru el. 

Emir gaseste persoana care il va conduce la “ucigasul” lui Asu si cand credea ca a elucidat “cazul mortii” acesteia afla ca, de fapt, totul a fost doar un plan bine pus la punct de sora lui. Emir afla adevarul despre Asu!

Kemal si Emir cerceteaza din directii diferite “moartea” lui Asu iar veriga slaba a acestei intreceri se va dovedi a fi Tufan.

Nu ratati un nou episod din "Dragoste infinita", azi, de la 20.00, la Kanal D
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies