Emir isi joaca ultima carte! Ce scenarii mai pune la cale pentru a-i distruge pe Nihan si Kemal, aflati azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D Nu ratati ultimele doua episoade ale serialului

Nihan se afla in sectia de politie si culege dovezi pentru a afla cum a fost posibil ca Deniz sa fie rapita chiar de sub nasul lor si cine i-a fost complice la aceasta fapta marsava lui Emir.

Autor: C.L.

In tot acest timp, Kemal primeste niste imagini care l-ar putea conduce catre omul care i-ar putea ajuta in demersul lor de salvare a micutei.

Emir vrea sa isi duca planul la capat, este avertizat de riscurile la care se supune, insa acesta isi joaca ultima carte! Totul pentru a se razbuna pe rivalul sau si de a-si recastiga familia: pe Nihan si Deniz.

Zeynep este rapita si sechestrata, Kemal afland de raul pricinuit surorii sale intr-un mod socant! Femeia este in pericol de moarte! Nihan ajunge in locul in care se afla Emir si Deniz, insa nu ii este permis accesul. 

Emir fuge cu micuta, insa nimeni nu stie unde s-au ascuns si toti membrii familiei incearca sa ii linisteasca pe parintii lui Deniz. Acestia nu se dau batuti si isi continua cautarile. 

Nu ratati ultimele doua episoade ale serialului “Dragoste infinita”, difuzate de la ora 20:00, la Kanal D. Incepand de joi, 13 iulie, la ora 20:00, telespectatorii se vor reintalni cu indragitele personaje din productia “Bahar: Viata furata”.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies