Emisiunea Mirelei Vaida, amendată de CNA! Sancțiunea este una record: „Putem vorbi de complicitate și instigare la crimă”

Emisiunea prezentată de Mirela Vaida a fost sancționată de CNA. Este cea mai mare amendă din ultimii 3 ani.

Emisiunea Mirelei Vaida, amendată de CNA
Mirela Vaida[Sursa foto: Captura TV]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Emisiunea Mirelei Vaida a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei, aproximativ 30.000 de euro, pentru ediţiile din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 şi 17 mai 2021. Este cea mai mare amendă primită de emisiunea televizată din ultimii trei ani, susține Pagina de Media.

Emisiunea difuzată în luna ianuarie a prezentat cazul unor foști iubiți. Bărbatul a recunoscut în direct că și-a amenințat fosta iubită cu moartea. Intenția bărbatului a fost pusă în aplicare în luna mai a acestui an, după ce femeia și copilul ei au fost omorâți în curtea unei biserici din Argeș. Mircea Toma, membru CNA, a mărturisit că în acest caz se poate vorbi despre „complicitate și instigare la crimă”:

„Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte”, a declarat Mircea Toma, membru CNA.

Citeste si: A fost ucis, alături de mama sa, de bărbatul care și-a spus planul la televizor. Minorul avea doar 14 ani și a încercat să își protejeze mama

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Emisiunea prezentată de Mirela Viada și inivtații ei a primit critici pentru modul cum gestionează poveștile dramatice de viață, în special cele în care predomină violența domestică. În cazul ediției difuzate pe 8 ianuarie 2021 au fost depuse 17 plângeri, după ce bărbatul a anunțat că vrea să își ucidă fosta iubită. 

„Nu trataţi deloc serios şi responsabil acest fenomen al violenţei domestice. Invitaţii iau totul în râs, ba mai mult, era sfătuit domnul agresor cum să facă, cum să procedeze, deşi s-au prezentat fotografii cu femeia agresată, cu vânătăi. Cumva, ea a fost privită cu scepticism. Toată construcţia emisiunii nu a făcut decât să facă să dea vina pe victimă”, a declarat Cristina Pocora, președintă CNA.

crima din arges
Bărbatul a aunțat în emisiunea Mirelei Vaida că intenționează să își ucidă fosta soție [Sursa foto: Captura Video]

Mirela Vaida, despre crima din Argeș 

Mirela Vaida a reacționat în acest caz. Celebra prezentatoare tv a îndreptat vina asupra autorităților, care au eșuat în a îi oferi protecție femeii ucise de fostul ei iubit. 

„Acest criminal a fost aici în platou, şi-a arătat faptele, şi le-a spus, le-a verbalizat. Au murit şi ea, şi copilul ei. Câţi să mai murim? Cine răspunde pentru asta? Este o întrebare pe care v-o spun ca mamă, ca om, nu ca moderator, nu ca persoană publică, de aici de la emisiunea asta care se ocupă cu mizerii. Astea sunt mizeriile pe care statul român le menţine şi cred că statul român este direct participant la aceste crime şi cred că statul român este la fel de infractor ca şi criminalul care a luat viaţa acestor doi oameni nevinovaţi”, a fost reacția Mirelei Vaida. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, din nou în primejdie! Lămâia Stănescu, amenințări grave în mijlocul străzii: ”A doua oară îi sparg eu...”

Mirela Vaida se lasă pe mâinile medicilor esteticieni! Prezentatoarea TV vrea să-și facă o intervenție: „M-am născut cu o...”

Agresoarea Mirelei Vaida a dat un anunț bizar, într-un ziar din Iași! De când plănuia, de fapt, ”femeia cu bolovani” atacul asupra studioului de televiziune?! Dezvăluiri exclusive

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Umilință totală pentru Iohannis. Greşeala care l-ar putea costa totul

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tensiuni fără precedent la Antena 1. Vedetele postului s-au răzvrătit. Rivalii de la PRO TV, dați exemplu

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies