Emmanuel Macron a dat anunțul momentului despre Franța! Țara intră în carantină totală: "Am decis că este nevoie..."

Este decizia momentului! Franța intră în carantină genereală, după numărul mare de infectări cu virusul COVID-19!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Franța intră în carantină generală
Președintele Franței Emmanuel Macron

O nouă țară intră în carantină generală, după ce numărul de cazuri de infectare cu virusul provenit din China este în creștere pe zi ce trece. Miercuri seară, 28 octombrie, președintele Franței a făcut anunțul! Ce măsuri vor fi adoptate în următoarea perioadă?

Franța intră în carantină generală


In articol:

Emmanuel Macron a anunțat miercuri, 28 octombrie, faptul că Franța intră, din nou, în carantină generală, cu aceleași restricții care au fost impuse și în primavară. Deși era aplicată deja o interdicție de a se ieși pe timpul nopții, numărul de cazuri de coronavirus nu a scăzut. Se pare că școlile vor rămâne deschise, munca se va desfășura în condiții normale, iar centrele pentru vârstinici vor putea fi vizitate, în continuare.

Citeste si: Un cuplu de români din Franța se luptă cu legea, ca să adopte fetița pe care a avut-o în plasament. „Pentru autorități e mai mult un dosar, nu un suflet”

Citeste si: Gata! Vestea așteptată de milioane de români a venit de la Guvern: Regulile pentru Crăciun - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

"Am decis că este nevoie ca începând de vineri să fie reinstituită carantina pe întreg teritoriul naţional. Şcolile vor rămâne deschise, munca va putea continua, centrele pentru vârstnici vor putea fi vizitate. La fel ca în primăvară, veţi putea ieşi din case pentru a merge la lucru, pentru a merge la medic, pentru a oferi asistenţă unui apropiat, pentru a merge la cursuri sau pentru a lua aer în apropiere de casă. Revenim la declaraţiile pentru părăsirea domiciliului. Barurile şi restaurantele rămân închise", a anunțat președintele Franței, printr-un mesaj televizat.

Franța intră în carantină generală
Steag Franța

De asemenea, se pare că principalele obiective sunt reprezentate de protejarea persoanelor în vârstă, dar și de a prtoeja tinerii.

"Care sunt obiectivele noastre? Protejarea persoanelor vârstnice, a celor mai fragili. Vârsta este un factor preponderent, 85% dintre persoanele decedate au peste 70 de ani. Avem şi obiectivul de a proteja tinerii, dat fiind că 35% dintre persoanele aflate la reanimare au mai puţin de 35 de ani.", a spus Macron.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

Cea mai bună veste! Un medicament foarte cunoscut ar putea trata coronavirusul. Ce au descoperit cercetătorii

Nu mai mânca aceste fructe și legume iarna. Reprezintă un pericol pentru sănătate! Avertismentul specialiștilor

Trafic de persoane în plină pandemie. Povestea incredibilă a unui traficant care a inventat o metodă nouă prin care vinde fetele: „Salut, am o fată independentă.” Cum și-a...

Un cuplu de români din Franța se luptă cu legea, ca să adopte fetița pe care a avut-o în plasament. „Pentru autorități e mai mult un dosar, nu un suflet”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies