Vedete

Emoţii pentru Teo la "Vrei să fii milionar"! Cine a venit în platou

Teo a mărturisit că a avut ceva emoţii în ultima ediţie a show-ului "Vrei să fii milionar" pentru că în platou a venit o profesoară de fizică.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Trebuie să recunosc că am un pic de emoţii pentru că voi sta de vorbă cu un profesor de fizică de adevăratelea", a mărturisit Teo înainte ca doamna profesoară să intre în platou.

Delia a venit la "Vrei să fii milionar" cu soţul ei, Dan. Doamna profesoară a avut nevoie de o variantă ajutătoare pentru a răspunde la întrebarea care este numele personajului interpretat de Paul Walker în "Furios şi iute". Publicul i-a oferit doamnei profesoare varianta corectă.

Soţul Deliei, Dan, a mărturisit că el a văzut "Furios şi iute", dar că fără Delia. Întrebat de Teo la ce filme se uită un profesor de fizică, Dan a răspuns: "Nu se uită neapărat la filme. Discovery, Science, orice altceva. Am învăţat şi eu foarte multe".

Delia este pasionată de yoga. "Din curiozitate, dar apoi mi-a făcut şi bine, având probleme cu cervicala a fost pentru mine extraordinar. Am scăpat de alte intervenţii", a mărturisit Delia.

Galerie foto  Urmatorul articol