Emotionant! Ce le-a spus George Michael apropiatilor inainte de a muri

George Michael le-a spus prietenilor înainte de a muri, pe 25 decembrie 2016, că nu va mai cânta niciodată live, deoarece nu mai era mulţumit de abilităţile sale vocale. Cântăreţul urma să lanseze un nou album în 2017, dar şi un film documentar despre trupa Wham!, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereÎnainte de a muri, George Michael le-a mărturisit prietenilor săi că nu va mai cânta niciodată live. Cântăreţul, care a debutat în trupa Wham!, ar fi pregătit o revenire pe scena muzicală, în 2017.

O sursă a declarat pentru publicaţia The Sun: "George era aşa de perfecţionist şi avea standarde atât de înalte în ceea ce priveşte muzica. Abilităţile sale vocale erau legendare în industria muzicală, dar, din cauza problemelor de sănătate, ştia că nu va mai putea păstra nivelul pe care singur şi-l impunea".

"George trebuia să se simtă 100% apt să se prezinte în faţa publicului, dacă s-ar fi întors în studio şi, din păcate, lui i se părea că nu mai era capabil. Prietenii săi ştiau că această zi (ziua în care va muri) era de aşteptat, dar, probabil, nimeni nu-şi închipuia că se va întâmpla atât de repede."

George Michael a murit în urma unei posibile insuficienţe cardiace pe 25 decembrie 2015, la vârsta de 53 de ani, în reşedinţa sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire, în sud-estul Marii Britanii, potrivit declaraţiei managerului său.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate