Emoționant. Ea este fetița de 10 ani care nu are mâini, dar a câștigat concursul național de scris

O fetiță în vârstă de 10 ani a reușit un adevărat record.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

O fetiță în vârstă de 10 ani a reușit un adevărat record. Micuța a câștiga concursul național de scris din Maryland, în ciuda faptului că nu are mâini.
Potrivit CNN, Sara Hinesley se consideră un copil perfect normal, capabil să facă orice face alt copil de vârsta ei și nu lasă nimic să îi stea în cale atunci când își dorește ceva.
Eleva în vârstă de 10 ani a câștigat premiul Nicholas Maxim 2019, un premiu acordat la un concurs național de scris.

Sara Hinesley a participat la un concurs adresat copiilor cu nevoi speciale

fara descriere

Concursul se adresează tuturor copiilor cu dizabilități și care reușesc să exceleze dincolo de problemele cu care se confruntă.
În ciuda handicapului său, Sara reușește să țină stiloul cu ajutorul brațelor și să scrie extrem de caligrafic. Acest lucru i-a adus și recunoașterea din partea organizatorilor concursului.

Cum sunt ajutate persoane cu dizabilități din România

Serviciul de urgenţă va putea fi apelat de către persoanele cu dizabilităţi de auz şi/sau vorbire, care vor putea trimite SMS la numărul 113, dar numai după ce se înregistrează în baza de date a Serviciului 112 şi apelează întâi acest număr de urgenţă, informează, vineri, STS.

cu dizabilităţi de auz şi/sau vorbire vor avea posibilitatea apelării Serviciului de urgenţă prin SMS la numărul 113, potrivit prevederilor Legii 132/2015, însă pentru a putea utiliza acest număr ele vor trebui să se înscrie mai întâi în baza de date a Serviciului 112, conform informaţiilor care vor fi publicate pe website-ul www.112.ro.

STS precizează că înregistrarea în baza de date a Serviciului 112 se va putea face în trei moduri: prin depunerea documentelor de înregistrare la birourile temporare de asistenţă la înregistrare sau la unul dintre sediile STS din Bucureşti sau din ţară, prin transmiterea prin poştă a documentelor de înregistrare, la adresa: Splaiul Independenţei nr. 323A, sector 6, Bucureşti sau prin completarea formularului online aflat pe website-ul www.112.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate