Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”: “Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei…”

Autor: Amalia Florea

Erhan Alpay, actorul care dă viață personajului Akîn, din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a impartasit fanilor amanunte inedite despre viata sa.

Actorul a dezvaluit ce reprezinta dragostea pentru el, dar si de ce anume se teme, in viata. Căsătorit cu Arza Alpay, alaturi de care are un băiețel, pe nume Evrim, Erhan este un familist convins.

“Dragostea este acasă. Profesia mea este actoria, iar casa mea, familia mea sunt dragostea mea. (…) Mi-e teamă că li se va întâmpla ceva celor dragi. Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei”,  a declarat, pentru presa, actorul. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

În „Fiica Ambasadorului”, Erhan Alpay intra in pielea personajului Akîn Vardarli, un sociopat nemilos, indragostit pana la obsesie de Nare (Neslihan Atagul), care face orice pentru a-i fi alături frumoasei fete, chiar si impotriva vointei acesteia.

Nu ratați serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies