Eroii din Apuseni, afectați de Brexit! Ce se întâmplă cu moții din Apuseni care au emigrat în Anglia?

Doi dintre eroii din Apuseni au emigrat în Anglia și vor fi afectați de măsurile Brexit luate de guvernul Marii Britanii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Argentin Todea și Gheorghe Giurgiu, doi dintre cei trei moți care au reușit să ajungă primii la avionul pilotat de Adrian Iovan și prăbușit în Munții Apuseni, vor resimți din plin efectele ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Plecați în Anglia în căutarea unui trai mai bun, Todea și Giurgiu au acum probleme cu adoptarea noilor formalități pentru imigranți.

fara descriere

Citeste si: De ce au lipsit eroii din Apuseni de la parastasul organizat de Romanita Iovan! Unde se afla acum Argentin Todea

Citeste si: Eroul din Apuseni si-a deschis firma! Argentin Todea repara boilere "pe persoana fizica"!

Citeste si: DEZVALUIRI! Motii care au gasit avionul lui Iovan, obligati sa plateasca 1,3 milioane lei! Mai multi localnici din Apuseni, printre care si eroul Argentin Todea, implicati intr-o ancheta DIICOT

Cei doi lucrează în prezent ca șoferi de tir. Ei au plecat din țară prin intermediul unei firme din Arad și au ajuns în Anglia. Cum ei se află pe teritoriul Marii Britanii de mai puțin de 5 ani, pentru a putea rămâne vor trebui să aplice pentru statutul de ”pre-settled”. În funcție de răspunsul primit, ei vor putea să primească dreptul de a lucra și de a accesa seistemul de sănătate precum și pe cel de securitate socială pe teritoriul Marii Britanii pentru următorii 5 ani.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate