Este mereu zâmbitoare, dar uite prin ce trece cu adevărat în aceste momente Adelina Pestriţu! "Nu mai ştim ce este un somn bun, ne trezim din 20 în 20 de minute"

Adelina Pestriţu nu doarme noaptea! Vezi de ce!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Adelina Pestriţu este un influencer în adevăratul sens al cuvântului, un model pentru foarte multe românce care-i asculta sfaturile şi se inspiră din stilul ei vestimentar şi chiar din atitudinea vedetei.

Citeste si: Cum sunt Adelina Pestriţu şi logodnicul ei ca părinţi? Cristina Şişcanu a spus adevărul EXCLUSIV

Frumoasa brunetă are o comunitate uriaşă, de mai bine de un milion de prieteni pe instagram, amici cu care comunică în permanenţă, prin mesaje, după fiecare poză postată, sau pe insta story

fara descriere

Adelina Pestriţu nu doarme noaptea! "Am impresia că nici n-am dormit vreodată în viaţa asta"

Ei bine, de curând vedeta le-a împărtăşit amicilor virtuali că, de ceva timp, are parte de "noapte albă" după "noapte albă". Micuţei Zeny îi cresc dinţişorii, iar părinţii care citesc acest articol cu siguranţă ştiu cât de grea este acestă perioadă atât pentru copil cât şi pentru cei care i-au dat viaţă.

Citeste si: Cum a putut să-i răspundă Adelina Pestriţu unei femei care a întrebat-o dacă are silicoane! Rămâi blocat! "Nu, nu am"

"Cam de trei luni nu mai ştim ce este un somn bun, întreg, cu excepţia câtorva nopţi în care Zeny nu a avut dureri. În rest, ne-am trezit din 20 în 20 de minute. Am impresia că nici n-am dormit vreodată în viaţa asta. Dar e ok! Suntem alături de ea indiferent că reuşim să ne odihnim sau nu", a scris Adelina pe insta story.

Adelina a răbufnit în urmă cu două săptămâni! Vezi de ce!

Extrem de sensibilă când vine vorba de fetiţa ei, cum este şi firesc, fosta prezentatoare tv a răbufnit acum două săptămâni. Deşi era vizibil iritată, Adelina s-a exprimat elegant. Totul a pornit de la o imagine cu Zenaida în premergător.

fara descriere

"Internetul este foarte bun dacă vrei să afli cum să-ţi faci o coafură specială, cum să pui un bec, cum să te îmbraci la o nuntă etc, dar nu trebuie să-ţi creşti copilul după sfaturi de pe site-uri sau de pe forumuri. De aceea avem ceea ce se numeşte instinct matern şi medici buni: să ne ghideze. Mi-ar plăcea ca noi, mamele, să nu ne mai judecăm între noi, să nu ne mai criticăm, că este dureros, puiul nostru este cel mai sensibil subiect. Ar trebui să ne susţinem, să fim mai tolerante şi să nu mai arătăm atât cu degetul. Am pus-o pe Zeny în premergător şi am primit multe mesaje contra. Ea vrea deja să stea în picioare, să meargă, iar accesoriul acesta o ajută. Nu o ţin ore întregi în premergător, Doamne fereşte, am mare grijă, dar felul în care îşi exprimă unele persoane nemulţumirea este deranjant. Creşterea copilului mi se pare ceva extrem de intim, tocmai de aceea pe mine nu mă veţi găsi în tot felul de grupuri de mămici sau în dispute pe forumuri. Vorbim despre ce vreţi voi şi ne sfătuim, aţi văzut că sunt deschisă, dar creşterea copilului este la latitudinea fiecărui părinte în parte şi, repet, este ceva intim", a spus Ade pe insta story în perioada aceasta, când se pregăteşte intens pentru nuntă.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate