”Este pisica Stelei Popescu”! Misterul mâţei negre care bântuie mormântul marii artiste FOTO EXCLUSIV

În cimitirul Bellu, pisica neagră este celebră. Se spune că ea trece pe la mormintele personalităţilor îngropate acolo şi doar rar poate fi zărită. Acum însă, cimitirul de la Cernica, cel în care este înmormântată Stela Popescu, are şi el pisica neagră a lui.

Autor: C.L., Radu C. Munteanu

Mulţi sunt cei care cred că este vorba doar despre o legendă pornită de la angajaţii cimitirului. Reporterii WOWbiz.ro au reuşit însă să filmeze pisica şi astfel au spulberat miturile privind existenţa ei.

”A venit de vreo două-trei luni la cimitir, au aruncat-o nişte oameni fără suflet. Acum, ea stă doar pe aici, e lipită de mormântul Stelei Popescu, aici îşi face veacul. E adevărat, la mormântul Stelei este mai mare agitaţia, vin oamenii să depună flori, iar ea e foarte sociabilă. Noi îi dăm de mâncare, dar ea nu pleacă niciodată prea departe de mormântul ei”, ne-a spus îngrijitorul cimitirului din Cernica, în exclusivitate.

Mai mult decât atât, spune bătrânul, cu zâmbetul pe buze, pisica nici nu vrea să fie adoptată. ”M-aş fi bucurat să o ia cineva, că e un suflet, eu nu o pot duce acasă la mine că mai am vreo 3 pisici şi câţiva câini.

Dar, oricum, nici ea nu vrea. Când a luat-o un părinte, s-a întors aici, aici vrea ea să stea, nu vrea să plece. Mănâncă bine, apoi începe să se învârtă pe aici, şi-a făcut adăpost printre florile de pe mormânt. I-am pus numele de Miţi, deşi cred că trebuia să îi zicem Steluţa, pentru că este pisica Stelei Popescu”, ne-a mai explicat el.

De altfel, de-a lungul întregii slujbe de pomenire care a avut loc astăzi, la cimitirul din Cernica, în memoria Stelei Popescu, Miţi s-a plimbat printre picioarele celor care au fost la pomană, fără să se îndepărteze, nicio clipă, la mai mult de cinci-şase metri de mormântul marii artiste, atentă parcă să nu se întâmple ceva cu locşorul de care s-a aciuiat.

 

Piscinile negre bântuie mormintele celebrităţilor

 

Pisica neagră din cimitirul Bellu a fost filmată stând chiar pe mormântul Paulei Iacob, iar angajaţii cimitirului ne povesteau că acela este unul din locurile preferate ale mâţei, însă în ultima perioadă trecea des şi pe la cel al Cristinei Stamate.

Ca o coincidenţă cel puţin bizară, joi dimineaţă, cu o zi înainte de împlinirea unui an de la decesul Stelei Popescu, la mormântul acesteia aflat în alt cimitir, la Cernica, se afla o pisică neagră, izbitor de asemănătoare cu cea din Bellu. Pisica neagră s-a plimbat pe aleile cimitirului şi apoi s-a dus glonţ la mormântul Stelei Popescu, pe care s-a urcat, trecând cu grijă printre florile care împodobeau cripta, parcă pentru a se asigura că totul este în regulă.

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea celei supranumite ”Doamna teatrului de revistă”.Mormântul acesteia din cimitirul Cernica este plin de flori şi coroane, după ce sâmbătă familia i-a făcut parastas, iar joi dimineaţă şi foştii colegi, actori ai Teatrului Tănase au venit să-i aducă un omagiu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incredibil ce se intampla in aceste momente in cabina in care se schimba Stela Popescu! Toata lumea este ingrozita! Nimeni nu mai poate intra acolo EXCLUSIV

Cutremurator! El este cel care a machiat-o pe Stela Popescu in sicriu! Incredibil ce meserie are si cat de apropiat era de artista

Anca Pandrea, geloasa pe Stela Popescu chiar si dupa moarte? Scandalul pe care care l-au avut cele doua actrite "A tras de Iura al meu"

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Un gigant închide 60 de magazine în 2021. Trece în online

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Petre Țuțea despre Nicolae Ceaușescu: Avea o mască de golan fioros! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies