Este totuși cineva bucuros de epidemia de COVID-19! Manelistul Nicolae Guță a rezolvat datorită coronavirusului o problemă... fierbinte

Nicolae Guță nu are de ce să se plângă prea mult de epidemia de coronavirus! E adevărat, a pierdut câteva cântări – și bani -, dar a găsit și o scuză perfectă pentru o problemă care îi dădea mari bătăi de cap.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mai exact, susțin sursele noastre, Nicolae Guță a găsit ocazia perfectă să scape de întâlnirile cu soția lui, Cristina, femeia care i-a dăruit, anul trecut, un băiețel.

Citeste si: Beyonce de România și-a sărbătorit ziua de naștere în izolare la domiciliu! Vezi cu cine a petrecut fosta iubită a lui Nicolae Guță împlinirea vârstei de 28 de ani! FOTO

Citeste si: Nicoleta Guță e prima din tagma maneliștilor care a lansat un videoclip în plină pandemie de coronavirus: "Vă doresc din suflet multă sănătate” VIDEO

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Relația dintre Nicolae Guță și Cristina este, susțin sursele WOWbiz.ro, una cât se poate de dificilă, mai ales în ultima vreme, între cei doi apărând discuții serioase despre un divorț. Doar că, pare-se, epidemia de coronavirus a ”picat la fix” pentru ca manelistul să aibă o primăvară liniștită. În planul familiei, evident. Mai exact, ne-au precizat sursele noastre, Nicolae Guță, invocând frica de a se contamina de coronavirus, nu mai vrea să o vadă în fața ochilor pe blondina Cristina. ”Nu mai vorbesc decât la telefon, și doar din când în când. Nicolae Gușă se teme să nu ia coronavirus de la Cristina, sau cel puțin așa zice el când ea vrea să îl viziteze în casă. Așa că, acum, sunt separați și el a scăpat de nervii și de cicălelile Cristinei”, ne-a spus sursa noastră.

Nicolae Guță își alinta soția cu apelativul ”Vrăjitoarea”

”Nu o dată l-am auzit, pe când eram la Petroșani, lângă el, întrebând unde este vrăjitoarea. Când nu e ea de față, Nicolae Guță este relaxat, vorbește și glumește cu toți cei din familie. Când e ea însă lângă Guță, el nu mișcă în front, îi este frică să nu o supere cu ceva, mai ales că este însărcinată. A pus, oricum, stăpânire pe el cum nu a mai făcut-o nicio altă femeie”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al familiei lui Nicolae Guță.

Nicolae Guţă e la al 11-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui.

Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. De curând însă a apărut și al 12-lea, băiețelul Edan Nicolae, cel cu Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, iar la un moment dat Nicolae Guță era de-a dreptul disperat din acest motiv.

 

Galerie foto 
Citește și:

Adelina Pestrițu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară? Ce le-a răspuns vedeta fanilor

Adelina Pestrițu și-a șocat fanii! Anunțul mult așteptat după vacanța din Turcia: „Da, sunt însărcinată!”

Atenție pensionari! Se recalculează aceste pensii. Cine este vizat de noua lege

O celebră interpretă de muzică populară, infectată cu Covid-19, mai are o șansă la viață! Strigăt de ajutor pe rețelele de socializare pentru Rodica Olariu

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, noi dezvăluiri despre tânărul din viața ei. Ce crede vloggerul despre trecutul ei: ”Părea că nu-l interesează”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies