Estera a recunoscut de ce nu-și lasă copiii în grija Lidiei Buble: „Cred că ar fi...” Artista le duce dorul nepoților săi

Estera locuiește cu familia sa departe de Lidia Buble.

Autor: Alis Pop

In articol:

Lidia Buble este o figură mega cunoscută în spațiul public și ușor, ușor, și-a adus și surorile în văzul lumii. Cea mai vizibilă publicului larg fiind Estera, alături de care a și participat în show-ul din Asia.

Cele două provin dintr-o familie foarte numeroasă, având mulți frați și surori, însă pe ele le despart doar doi ani, poate de aceea și legătura lor este una specială.

Citește și: Lidia Buble a izbucnit în hohote de plâns pe internet! Artista este sfâșiată de durere de când el nu mai e în viața ei: „Va rămâne pentru totdeauna în inima mea”

Lidia Buble, topită după nepoții săi

Surorile Buble se iubesc și se susțin necondiționat, însă, recunosc că vizitele sunt mai rare. Și asta pentru că Estera Buble, make-up artist de meserie, după ce a profesat la Arad, a ales să se mute cu familia în Viena.

Șatena locuiește acolo de câțiva ani, alături de soțul și de cei doi copii pe care îi are, iar în România vin în vacanțe ori când vreun proiect îi cheamă pe meleagurile natale.

Astfel că, Lidia Buble fiind o mare iubitoare de copii, dorul de nepoții ei de multe ori o macină. Nu doar de Issac și Isaiah, de toți, doar că pentru a-i vedea pe unii trebuie doar să facă un drum până la Deva.

Citeste si: ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi- kfetele.ro

În consecință, admiratorii din online ai celor două surori s-au întrebat de ce Estera nu își lasă copiii măcar câteva zile la mătușa lor? În acest mod, ea ar avea parte de o mică pauză de la responsabilitățile de părinte, în timp ce fosta iubită a lui Răzvan Simion nu și-ar mai încăpea

în piele de bucurie.

”Ai vrea să îi lași pe Issac și pe Isaiah la Lidi, timp de o săptămână?”, este întrebarea primită de Estera Buble pe Instagram, la care a răspuns imediat.

Sora cântăreței mărturisește că nu ar avea o problemă sau vreo teamă în a-și lăsa copiii pe mâna Lidiei, fiind conștientă că s-ar descurca de minune cu ei și ar face-o foarte fericită.

Doar că, fiind mici și obișnuiți cu traiul de peste hotare, alături de părinți, Estera este de părere că o ședere la mătușa, singuri, nu ar fi chiar un lucru confortabil ori ușor de pus în practică pentru Issac și Isaiah.

Lidia Buble, tu ești iubirea! Te iubesc cu o iubire veșnică. Lidia Buble îi cere pe amândoi la ea, se roagă de mine mereu să îi las, dar e foarte complicat să trimiți copiii în altă țară, cu altcineva. Dar i-aș lăsa, de ce nu? Cred că ar fi cea mai fericită”, a fost răspunsul oferit de Estera Buble.

Lidia și Estera Buble

Estera a recunoscut de ce nu-și lasă copiii în grija Lidiei Buble

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: "Nu știu cum voi învăța să trăiesc fără tine!" Momente cumplite pentru Lidia Buble. Și-a pierdut cel mai bun prieten

La rândul ei, căci mesajele au devenit virale, deci au ajuns și la Lidia Buble, vedeta și-a asigurat și ea sora de toată dragostea pe care i-o poartă și a subliniat faptul că și-ar dori să fie mătușă cu normă întreagă nu doar pentru o săptămână, ci pentru toată viața, daca distanța nu i-ar ține la o așa depărtare.

”Nu mai pot după tine, știai sau trebuie să îți mai spun încă o dată?... O viață, te rog! (nr. ar vrea să fie nepoții în grija sa)”, a scris și cântăreața, în mediul online.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble a făcut în sfârșit anunțul: "Sunt împlinită". Artista radiază de fericire

”Mă bucuram când aveam un pic de burtică” Cât de mult a slăbit Lidia Buble după competiția din junglă. Artista recunoaște la ce truc a apelat când hainele au început să îi cadă...

Ipostaza în care Lidia Buble a fost surprinsă alături de presupusul iubit afacerist! Cei doi sunt extrem de apropiați, deși nu au recunoscut că formează un cuplu

Cum se simte Mariana Ionescu Căpitănescu după accidentările de la schi! Artista ne-a dezvăluit prin ce a trecut în Bulgaria | EXCLUSIV

Tragedia momentului în România! Un celebru PREOT e în COMĂ la spital

Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des

Cele mai mari mistere ale Titanicului. Cinci întrebări cheie la care nimeni nu a găsit un răspuns

Ipostaza în care Lidia Buble a fost surprinsă alături de presupusul iubit afacerist! Cei doi sunt extrem de apropiați, deși nu au recunoscut că formează un cuplu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies