Stiri

Europarlamentarul Mircea Diaconu are venituri colosale! Vezi câţi bani a câştigat actorul şi ce sume are în conturi!

Din declaraţia de avere reiesă că europarlamentarul Mircea Diaconu are venituri colosale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Europarlamentarul Mircea Diaconu are venituri colosale! Vezi câţi bani a câştigat actorul şi ce sume are în conturi!icon photo

E clar că europarlamentarul Mircea Diaconu are venituri colosale. Ultima declaraţia de avere a actorului este spectaculoasă la rubrica veniturilor anuale încasate. Astfel, Diaconu a primit 79.957 euro (indemnizaţie europarlamentar), 75.275 euro (deconturi de la Parlamentul european), 244.527 de lei, aproximativ 53.000 euro (sumă pentru întreţinerea cabinetului de europarlamentar. (vezi cât de sexy este fiica lui Mircea Diaconu)

Europarlamentarul Mircea Diaconu are venituri colosale. Deţine un apartament, două case de locuit, o casă de vacanţă

La aceste venituri s-au adăugat pensia de vârstă (34.816 lei, aproximativ 7.500 euro) şi pensia de merit (36.270 lei, aproximativ 7.800 de euro). Astfel, Diaconu a primit, în total, aproximativ 225.000 de euro, adică 18.750 de euro pe lună! Conform declaraţiei de avere, actorul deţine 5 terenuri, un apartament, două case de locuit, o casă de vacanţă, dar şi un grajd pe care l-a moştenit. Diaconu mai are patru maşini. În februarie 2018, el a vândut o maşină, pe care a obţinut 55.866 de lei.

Europarlamentarul Mircea Diaconu are venituri colosale! Vezi câţi bani a câştigat actorul şi ce sume are în conturi!

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune