Europarlamentarul Monica Macovei a scapat de mansarda pe care o detinea intr-o cladire cu risc mare de prabusire la un cutremur! Fostul ministru a incasat 60000 de euro din vanzare

Monica Macovei si-a vandut mansarda pe care o detinea intr-o cladire cu risc seismic.

Autor: Matei Vaihan

Europarlamentarul Monica Macovei si-a depus recent declaratia de avere, din care reiese ca detine un portofoliu imobiliar impresionant: 4 terenuri in comuna constanteana Limanu, unde are si o casa de vacanta, un teren agricol de peste doua hectare in Giurgiu si un teren la Corbeanca, unde mai are si o casa de locuit. Fostul ministru al Justitiei mai detine doua apartamente in Bucuresti. In schimb, Macovei a vandut, cu 60.000 de euro, apartamentul si garsoniera pe care le avea intr-o mansarda aflata la etajul 1 al unei case vechi din Capitala, pe care le cumparase in 2001. Mansarda cu o suprafata de aproape 100 de metri patrati face parte dintr-un imobil semnalizat cu bulina rosie, ceea ce inseamna ca la un cutremur este risc de prabusire.

Din punct de vedere al veniturilor, Macovei o duce excelent. Ea a avut un salariu anual de 78.094 de euro la Parlamentul European, incasand si 49.266 de euro ca indemnizatii pentru cazare, mancare si alte cheltuieli. Macovei si-a inchiriat casa din Corbeanca, cu 35.420 de lei, adica 2.950 de lei pe luna (aproximativ 650 de euro).

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine si-ar fi imaginat-o pe Monica Macovei intr-o astfel de ipostaza?! "Imi place sa sar la trambulina! Dezvaluiri senzationale despre pasiunea nestiuta a fostului ministru...

FOTO! Monica Macovei locuieste intr-o casa care sta sa cada pe ea! Fostul ministru al justitiei are un apartament intr-un imobil cu risc mare in caz de cutremur!

FOTO! Cum se distreaza Monica Macovei! Fosta candidata la Presedintie, la un concert in aer liber

Meghan Markle are mari probleme. Este acuzată de hărțuire

Nouă lovitură pentru Elena Udrea! DNA a făcut anunțul de urgență

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Pfizer face mutarea anului. Activitatea, transferată la București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies