Eva Pavel aduce în România cel mai renumit medic oncolog turc! Bolnavii de cancer pot afla cele mai noi tratamente din domeniu

Prezentatoarea și realizatoarea emisiunii ”Apel la consilier” vine, din nou, în sprijinul pacienților români diagnosticați cu diverse forme de cancer.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Eva Pavel, consilier medical internațional cu o experiență de peste 11 ani în domeniu, prezentatoarea și realizatoarea emisiunii ”Apel la consilier”, de la Kanal D, aduce în România cel mai renumit medic oncolog turc într-o sesiune gratuită de second opinion pentru pacienții români.

Prof. Dr. Duygu Derin este medicul care a reușit să trateze cele mai complexe cazuri oncologice, cu o experiență imensă în această arie, în ultimii ani a reușit să salveze viața multor conaționali. Acum, el va venit în România, unde va sta de vorbă cu pacienți diagnosticați cu diverse forme de cancer, pe care îi va îndruma spre diverse tratamente care să facă boala să recidiveze. 

Eva Pavel

Eva Pavel

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Eva Pavel: „ Românii trebuie să știe că informația este esențială atunci când se confruntă cu o problemă de sănătate”

În urma întâlnirilor de la conferințele medicale internaționale din luna decembrie, Eva Pavel a obținut posibilitatea de a aduce în fiecare luna un profesor doctor din străinătate pentru a discuta față-n față cu pacienții români, a

le oferi o a doua opinie medicală și a-i sprijini cu informații despre metodele și schemele de tratament pe care aceștia le abordează în străinătate.

Citeste si: Duminica, de la ora 11:00, in emisiunea "Apel la consilier", cu Eva Pavel

„Mi-am propus ca în acest an să aduc în țara noastră cei mai apreciați medici din străinătate, în sesiuni de second opinion.

Medicii vor sta de vorbă cu fiecare pacient care își face programare, vor analiza dosarul medical existent și vor oferi un feedback, atât de valoros pentru un bolnav. Discuția se va purta prin intermediul translatorului, prezent și el la întâlnire. E foarte important de precizat faptul ca pacienții nu vor beneficia de un consult medical, ci de o discuție în urma căreia vor vedea care este opinia unui medic străin în cazul lor.
Românii trebuie să știe că informația este esențială atunci când se confruntă cu o problemă de sănătate, tehnologia medicală este într-o continuă evoluție, iar noi putem avea acces la cele mai noi metode de tratament, cele mai noi tehnologii, foarte simplu și eficient. 

Citeste si: Eva Pavel, desemnată cel mai bun consilier medical internațional

Având în vedere faptul că cea mai mare problemă medicală a românilor care pleacă în străinătate ține de secția de Oncologie, primul invitat al acestui an, la București, este Prof. Dr. Duygu Derin – medicul care tratatează zilnic zeci de români în spitalele din Turcia”, a spus Eva Pavel, consilier medical internațional.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies