Eveniment important în viaţa Marinei Almăşan. Uite prin ce emoţii va trece mâine îndrăgita vedetă.

Marina Almăşan, moment important în viaţa ei. Vezi ce carte lansează realizatoarea tv.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Miercuri, 7 noiembrie, în sala de evenimente a Institutului Cultural Român, cunoscutul realizator de  televiziune Marina Almăşan va oferi autografe pe cel de-al şaselea Jurnal de călătorie al său.

“Marile surprize ale micului Luxemburg” au fost adunate într-o carte plină de fotografii şi impresii personale, scrise în stilul inconfundabil, plin de umor, al autoarei.

Cartea are ataşat şi DVD-ul cu filmul documentar aferent călătoriei, pe care Marina Almăşan l-a realizat pentru Televiziunea Română.

Recenta călătorie a Marinei într-unul din cele mai mici state din lume, dar important stat fondator al Uniunii Europene,  a fost realizată în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, cel care i-a fost alături jurnalistei în numeroase proiecte de presă şi televiziune.

Volumul este al nouălea titlu ce apare sub semnatura cunoscutului om de televiziune.

Iată ce ne-a declarat Marina Almăşan, realizatoarea, în prezent,  a programului “Femei de 10, Bărbaţi de 10”, despre noul său “produs” :

Nu mai am niciun dubiu: esenţele tari se ţin în sticluţe mici! N-aş fi crezut niciodată că o ţară atât de mică - şi despre care ştim, din păcate, atât de puţin! - îmi va oferi atâtea motive de desfătare : locuri incredibile, o istorie fascinantă, personaje fabuloase, cu care am realizat inteviuri suculente.

Ştiaţi, bunăoară, că cel mai puternic om de pe planetă este luxemburghez?!? Citiţi-mi cartea : ascunde nenumărate surprize! Şi nu numai... în titlu!

La lansarea cărţii sunt aşteptaţi să ia cuvantul cei doi ambasadori - al României la Luxemburg şi al Luxemburgului la Bucureşti, precum şi jurnalişti celebri: Lucian Avramescu, Mihai Tatulici, Alice Năstase, Cristian Brancu. Nu va lipsi, din prezidiu, personajul  îndrăgit al emisiunilor de odinioară ale Marinei, actorul Eugen Cristea de la Teatrul National. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marina Almasan, dezvaluire despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR. "Ma asteptam. Imi pare rau, as fi avut nevoie de asta"

Marina Almasan, despre Cristina Stamate: “Spre marea mea rusine, in ultimii ani am neglijat s-o invitam in emisiunile noastre”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Premieră mondială: imaginile REALE ale virusului ucigaş! Cum arată, de fapt, noul coronavirus

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies