Exatlon 02 decembrie. Faimoasele au fost umilite de Ionuţ Jaguarul, în timpul petrecerii de Ziua Naţională! Cristina Nedelcu: "M-a înjurat şi m-a făcut nebună. E agresiv cu noi"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Emisiunea Exatlon 02 decembrie a început cu un nou scandal între cele două echipe. Cristina Nedelcu a avut un schimb de replici cu Ionuţ Jaguarul. Faimoasa susţine că totul ar fi plecat de la o glumă făcută în timpul petrecerii. 
 
"De la o simplă glumă, Ionuţ m-a înjurat şi m-a făcut nebună. La cât de nervoasă eram şi la cum ştiam că se bate el, i-am spus că îl bat şi eu.
Dacă mama lui nu l-a pus la punct, o să găsească pe cineva care să-l pună la punct", a spus Cristina.
 
"Eu nu pot să cred că se întâmplă asta. Ionuţ ne jigneşte, are grijă să ne intimideze, ne agresează verbal. Noi încercăm să-l evităm. Mai nou am aflat că mă face proastă. Nici cei din echipa lui nu-l plac prea mult. Ei ne-au spus, să-l lăsăm în pace că atât poate el, că ştiu şi ei", a spus Mădălina Predoi.
 
 
"Mergeam pe plajă şi mi-a atras atenţia ceva şi se trezeşte ea, din colţul celălalt să comenteze. I-am spus să-şi vadă de treaba ei. Nu am aplecat capul în faţa nimănui şi nu o să o fac în faţa ei.
Mereu are ceva de comentat la adresa mea. Eu cred că un campion nu are atitudinea ei", a spus Ionuţ.
 
"Foarte urât din partea Cristinei. În ultima perioadă am observat că fetele din echipa Faimoşilor au tot felul de răutăţi la adresa noastră, mai ales a fetelor", a povestit Iulian, în emisiunea Exatlon 02 decembrie.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alţi trei bebeluşi de la Maternitatea Panait Sârbu, internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu cu suspiciune de infecţie cu stafilococ auriu

Răzvan de la "Insulă", prima reacţie după ce s-a aflat din ce îşi câştigă traiul el şi Cati: "...ruşine"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Mantea a primit rezultatul testului covid: „Sunt asimptomatică”

DOLIU imens! A murit o mare actriţă a României. A avut un talent ieșit din comun

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Legea așteptată de mulți români a primit aviz de la CCR. Se pune punct hărțuirii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies