Exatlon 10 noiembrie. Tensiuni uriaşe în echipa Faimoşilor! Giani l-a luat la ţintă pe Silviu: "N-ai creier"

Exatlon 10 noiembrie. Giani Kiriţă nu a fost dur doar cu Iulian Pîtea în ediţia din această seară a Exatlon. Antrenorul Faimoşilor l-a luat la ţintă şi pe Silviu din echipa lui.

Autor: A. I.

"Dacă n-ai mână şi creier, pot să te învăţ eu trei ore acolo!", i-a spus Giani Kiriţă lui Silviu. "Şi tu cum antrenezi, mă?", a replicat Silviu.

"Pe mine nu m-ai motivat nici 0,1%", l-a acuzat Silviu pe Giani. "Tu nu ai capacitate, nu că nu-l cerţi, mă, că nu suntem amândoi de-o seamă", a răspuns Giani, vizibil deranjat că Silviu îi vorbeşte cu "mă".

"Dacă eşti antrenor, trebuie să ai capacitatea necesară să motivezi pe fiecare", a adăugat Silviu. Ulterior, spiritele s-au aprins serios. "Te-au ţinut ăia în spate!", l-a acuzat Silviu pe Giani, referindu-se la prestaţia Faimosului din primul sezon al Exatlon. "Bă, laşule!", a replicat Giani. "Stai că vorbim noi acasă!(...) Să te văd, mai minţi? Găinar de doi lei", a continuat Giani.

"El nu ştie pe ce planetă e, nu ştie ce înseamnă spirit de grup. Nu ştie ce înseamnă competiţie, nu ştie ce înseamnă să respecte omul de lângă el. Cu astfel de oameni este foarte greu de lucrat în orice domeniu", a spus Giani la interviu, după confruntarea cu Silviu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies