Exatlon 10 noiembrie. Tensiuni uriaşe în echipa Faimoşilor! Giani l-a luat la ţintă pe Silviu: "N-ai creier"

Exatlon 10 noiembrie. Giani Kiriţă nu a fost dur doar cu Iulian Pîtea în ediţia din această seară a Exatlon. Antrenorul Faimoşilor l-a luat la ţintă şi pe Silviu din echipa lui.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Dacă n-ai mână şi creier, pot să te învăţ eu trei ore acolo!", i-a spus Giani Kiriţă lui Silviu. "Şi tu cum antrenezi, mă?", a replicat Silviu.

"Pe mine nu m-ai motivat nici 0,1%", l-a acuzat Silviu pe Giani. "Tu nu ai capacitate, nu că nu-l cerţi, mă, că nu suntem amândoi de-o seamă", a răspuns Giani, vizibil deranjat că Silviu îi vorbeşte cu "mă".

"Dacă eşti antrenor, trebuie să ai capacitatea necesară să motivezi pe fiecare", a adăugat Silviu. Ulterior, spiritele s-au aprins serios. "Te-au ţinut ăia în spate!", l-a acuzat Silviu pe Giani, referindu-se la prestaţia Faimosului din primul sezon al Exatlon. "Bă, laşule!", a replicat Giani. "Stai că vorbim noi acasă! (...) Să te văd, mai minţi? Găinar de doi lei", a continuat Giani.

"El nu ştie pe ce planetă e, nu ştie ce înseamnă spirit de grup. Nu ştie ce înseamnă competiţie, nu ştie ce înseamnă să respecte omul de lângă el. Cu astfel de oameni este foarte greu de lucrat în orice domeniu", a spus Giani la interviu, după confruntarea cu Silviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 10 noiembrie. Scandal de proporţii între Giani Kiriţă şi Iulian Pîtea: "Era să te bată, maimuţoiule! În primul sezon nici rezervă nu erai". Ce replică a avut...

Exatlon 9 noiembrie. Se naşte o nouă idilă la Exatlon? Beatrice Olaru şi Pato Araujo, sărut în apaluzele tuturor

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

Vremea se strică. Cod Galben de fenomene meteo extreme

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies