Exatlon 10 octombrie. Încă o concurentă a ABANDONAT competiţia Exatlon! Anunţul făcut de Cosmin Cernat

Autor: A.N.C.
 
Emisiunea Exatlon 10 octombrie vine cu o veste tristă pentru fanii concursului sportiv. Încă o concurentă a părăsit competiţia. 
 
Diana Senteş, căci despre ea este vorba, a decis să abandoneze competiţia Exatlon. Războinica nu a reuşit să se adapteze şi a plecat acasă, în România.
 
"Diana Senteş a plecat acasă în România.
A încercat, însă nu a reuşit să se adapteze la Exatlon", a fost anunţul făcut de Cosmin Cernat în ediţia Exatlon 10 octombrie. 
 

 

 
"Din păcate, Diana nu a reuşit să se adapteze, e mai sensibilă. Condiţiile de aici au fost mult prea grele pentru ea. Ne pare rău că a plecat, însă cei mai buni să rămână. Îi urăm numai bine, în ceea ce vrea ea să facă în continuare", a spus războinicul Alin.
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 10 octombrie. Ferucio a clacat! Faimosul a început să plângă şi a fost consolat de Roxana Vancea: "Nu mai pot, s-au strâns multe"

Exatlon 10 octombrie. Războinicii, bucuroşi că a fost eliminat Cătălin! Ce au spus despre el după ce a plecat din Republica Dominicană

Jandarmeria Sălaj a stârnit amuzamentul internauţilor. Au scris o poezie şi au ţinut neapărat să păstreze anonimatul câinelui bărbaţilor prinşi la furat

În această noapte 5 zodii au scăpat de probleme

Se modifică SALARIUL MINIM! Reguli noi pentru milioane de români. Cine îl va primi

Andreea Marin îl DISTRUGE pe Ștefan Bănică! Dezvăluirile care CUTREMURĂ showbiz-ul din România! Ce îi făcea acesta

A murit omul care a dat lumii o idee genială. E folosită pe toată Planeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies