Exatlon 11 noiembrie. Paula Vieru este eliminată din competiţie! Primele declaraţii ale ei şi ale Monicăi Roşu

Exatlon 11 noiembrie. Paula Vieru părăseşte competiţia, după duelul cu Monica Roşu. Paula şi Monica s-au îmbrăţişat la final, ambele având cuvinte frumoase una faţă de cealaltă.

Autor: A. I.

"Am trecut de un duel foarte ciudat. Mă simt fără vlagă, s-au terminat puterile. E destul de greu să lupţi cu un coleg de-al tău. Nici n-am putut să trag foarte tare pe traseu fiindcă ştiam că Paula este nouă, nici nu am mai făcut traseul.

Vreau să o felicit pe Paula, a făcut tot ce a putut aici.

Sunt sentimente amestecate, mi-ar fi plăcut să plec acasă, dar cred că nu e momentul. Le mulţumesc colegilor pentru susţinere. E un meci prin care n-aş mai vrea să trec. Mi-e dor de toţi cei de acasă, sper să fie bine, mă gândesc la ei, îi iubesc şi ne vedem acasă în curând", a spus Monica Roşu după duelul cu Paula.

"Mă bucur enorm că am făcut parte din fenomenul ăsta, Exatlon. Ştiam că să aterizezi în mijlocul competiţiei este foarte greu. Am reuşit să îmi depăşesc limitele, însă prea puţin faţă de cei care deja au două luni aici.

Le mulţumesc colegilor, este o echipă minunată. Păcat că presiunea competiţiei îi aduce uneori în situaţii dificile. Sper în puţinul timp care a rămas să redevină echipa de la început. Îţi mulţumesc, Monica! A pierde în faţa Monicăi Roşu este ceva ce nu te poate supăra.

Experienţa ei s-a văzut astăzi. Plec cu fruntea sus, am făcut tot ce am putut şi sper să las în urma mea o echipă cât mai puternică", a spus Paula după înfrângere.

Momentul despărţirii de colegii ei a fost foarte emoţionant pentru Paula. Faimoasa şi-a îmbrăţişat toţi colegii, inclusiv pe Silviu, care a fost în centrul unor discuţii cu colegii de echipă legate de o posibilă plecare a lui de la Exatlon.

"Arată tot ce poţi", i-a spus Paula lui Silviu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies