Vedete

Exatlon 11 octombrie. Acuzatii grave în echipa Faimoşilor! Despre cine a vorbit Roxana Vancea:„Dacă nu punctează, gata, mă doare”

Roxana Vancea a făcut acuzaţii grave la adresa colegilor ei de echipă.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Roxana Vancea i-a acuzat pe colegii săi că uneori nu sunt accidentaţi, ci se prefac. Faimoasa a ajuns la această concluzie după ce toţi membrii echipei sale au dansat după ce au câştigat boxa, chiar dacă unii dintre ei acuzaseră dureri în timpul jocului. 
 
”Toată lumea cu probleme "reale", de aici, a dansat. Ea (Ana Georgescu - n.r.) zice ca o dor genunchii. E înaintea mea in competiţie Ana şi e normal să i se mai termine bateriile. Mie mi se pare că majoritatea avem tendinţa, atunci când nu punctăm, să înceapă să ne doara ceva.
 
Deci nimeni nu spune dupa ce puncteaza că îl doare ceva, toţi numai înainte. Dacă nu punctează, gata, mă doare. Sau dacă vezi că adversarul tău e mai bun sau te-a ales un adversar mai bun, nu mai joaca. Cum a facut si Cătălin ăla. Când a vazut că are de jucat cu Pulhac, gata l-a luat umărul direct, în timpul meciului”, a spus Roxana Vancea. 
 
 
 
 

Galerie foto