Vedete

Exatlon 11 octombrie. Acuzatii grave în echipa Faimoşilor! Despre cine a vorbit Roxana Vancea:„Dacă nu punctează, gata, mă doare”

Roxana Vancea a făcut acuzaţii grave la adresa colegilor ei de echipă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Exatlon 11 octombrie. Acuzatii grave în echipa Faimoşilor! Despre cine a vorbit Roxana Vancea:„Dacă nu punctează, gata, mă doare”icon photo
 
Roxana Vancea i-a acuzat pe colegii săi că uneori nu sunt accidentaţi, ci se prefac. Faimoasa a ajuns la această concluzie după ce toţi membrii echipei sale au dansat după ce au câştigat boxa, chiar dacă unii dintre ei acuzaseră dureri în timpul jocului. 
 
”Toată lumea cu probleme "reale", de aici, a dansat. Ea (Ana Georgescu - n.r.) zice ca o dor genunchii. E înaintea mea in competiţie Ana şi e normal să i se mai termine bateriile. Mie mi se pare că majoritatea avem tendinţa, atunci când nu punctăm, să înceapă să ne doara ceva.
 
Deci nimeni nu spune dupa ce puncteaza că îl doare ceva, toţi numai înainte. Dacă nu punctează, gata, mă doare. Sau dacă vezi că adversarul tău e mai bun sau te-a ales un adversar mai bun, nu mai joaca. Cum a facut si Cătălin ăla. Când a vazut că are de jucat cu Pulhac, gata l-a luat umărul direct, în timpul meciului”, a spus Roxana Vancea. 
 
 
 
 
 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune