Exatlon 12 octombrie. Doru Meseşan face acuzaţii dure la adresa colegilor de echipă: „Sunt perverşi”. Cine sunt cei trei Războinici despre care vorbeşte

Doru Meseşan simte ca este diferit de restul echipei şi nu vrea saă aibă de a face cu Ana Otvoş, Silaşi şi Iulian Pîtea.

Autor: M. B.
 
Cu siguranţă o să iau şi eu o medalie. Eu sunt încrezător, fizic mă simt foarte bine. Am o problemă la picior, dar sper să imi treacă, nu este ceva grav. Cu siguranţă, şi dacă aş avea medalie, tot m-ar propune la duel. Aici este vorba de un grup Otvoş-Silaşi-Iulian care pe mine nu mă prea agreează. Ei fac grupul lor, eu fac grupul meu.
Mi se pare ca nu sunt la fel de transparenţi ca şi mine şi nu sunt la fel de sinceri. Joacă un rol diferit de care îl joc eu la Exatlon.
 

 
 
Ana Otvoş, Silaşi şi Iulian nu sunt chiar cei mai trasnparenţi, joacă jocurile lor, joacă strategii. Şi dacă aş avea zece medalii, tot m-ar propune la duel pentru că eu nu cred in sinceritatea lor. Cred ca sunt nişte persoane, de multe ori, chiar perverse.
 
Chiar la început, când am stat la baracă, Silaşi mi-a spus că aici trebuie sa fii pervers, altfel eşti luat de prost. Am spus că eu prefer să fiu băiat bun în continuare şi prefer să merg pe linia aceasta până la sfârşit.
Eu nu o sa fac strategii sau alte lucruri”,
a spus Doru Meseşan. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Prins „în fapt” cu scroafa din coteţ! Un barbat de 77 de ani din Vaslui, acuzat de zoofilie

VIDEO Povestea emoţionantă a lui Metro, calul care şi-a salvat viaţa pictând

5 lucruri pe care barbatii le gasesc plictisitoare in pat

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevărul despre Andreea Marin. Cine a fost, de fapt, primul ei soț

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Prințul Philip, gest incredibil înainte de a muri. A proiectat mașina care îi duce sicriul. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies