EXATLON 13 ianuarie. Au început rivalităţile între Faimoşi şi Războinici! Războinicul Alex Stoica: ”Mi-e foarte antipatic, nu-l suport deloc”

Rivalităţile între concurenţii de la Exatlon au început.

Autor: A.V.

În primă fază, prima persoană care a deschis acest subiect a fost Războinicul Alex Stoica, care susţine că îi este antipatic

”Din echipa Faimoşilor aş vrea să dau peste Costin, fotbalistul ăla, să-l mănânc. Mi-e foarte antipatic, nu-l suport deloc, nu-mi place ca şi caracter”, a spus Alex Stoica.

De asemenea, o altă discuţie a continuat în prezenţa tuturor concurenţilor Exatlon, înainte de jocul pentru bani, unde Războinicul Iulian Angelescu nu poate juca astăzi pentru jocul pentru bani, deoarece medicii i-au recomandat să aibă parte de un repaus.

”Astăzi nu voi concura, mi s-a spus să stau o zi pe bară, nu este ceva foarte grav. Când am vrut să urc pe acea bârnă, am pus mâna, în loc să merg constant, mi-a alunecat piciorul, iar umărul mi-a ieşit. La picioare pot să-mi pun singur, tendonul. Adică nu e ceva grav. Numai că am auzit că au fost anumite controverse în echipa cealaltă, de la un singur om, şi vreau să specific un lucru, că el e fotbalist şi ştie despre ce e vorba. Şi ar trebui să vadă şi să empatizeze mai mult cu omul şi să zică ”bă, dacă aş fi fost eu în locul lui?”. M-a deranjat treaba asta pentru că nu mi se pare fairplay ca atunci când e rănit ca tu să spui că vrei punctu, s-a lăsat, nu ştiu

cum. Mă refer la Costin”, a mărturisit concurentul.

”Dacă nu făcea acel gest la sfârşit, eram foarte ok cu treaba asta”, a continuat Războinicul Iulian.

”Nu ştiu despre ce vorbeşti, sincer. Nu este adevărat. Singura chestie pe care am spus-o despre tine a fost că îmi pare rău, că te-ai dus la ambulanţă, nu voiam niciun punct. Cine ţi-a zis ţie? Cui i-am zis? Tu mă acuzi pe mine, întinzi şi degetul.

Care echipă? Eu sunt accidentat dinaintea ta şi tot vreau să concurez aşa. Nu mi-e frică de tine. Noi am rămas ultimii, trebuia să fim rezerve”, a spus Faimosul Costin.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Caz dureros! O mamă de 26 de ani a încercat să-şi ucidă bebeluşul cu înălbitor

Halucinant! O tânără de 29 de ani a fost desfigurată de iubit, după ce a postat o poză pe Facebook!

Lavinia Pîrva, fericită că va deveni mămică! Uite cum şi-a arătat burtica de gravidă

După ce s-a speculat că ar fi gravidă, Monica Gabor este tratată regeşte de Mr. Pink! Uite ce a primit

TRAGEDIA dimineții! A MURIT și ea sfâșiată de câini. O țară întreagă este îndoliată

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Cea mai PROASTĂ VESTE pentru Putin. NICI VICTORIA, NICI PACEA nu le mai poate obține

Lavinia Pîrva, fericită că va deveni mămică! Uite cum şi-a arătat burtica de gravidă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies