Vedete

EXATLON 16 MAI. Razboinicul Ionut n-a dormit toata noaptea: "M-am zvarcolit, m-am gandit ca..." - E clar ce e acum in mintea lui

Razboinicii au stat de vorba inainte sa plece la proba pentru protectie, iar Ionut le-a spus colegilor lui din echipa de ce nu a reusit sa doarma decat foarte putin.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


EXATLON 16 MAI. Razboinicul Ionut n-a dormit toata noaptea: "M-am zvarcolit, m-am gandit ca..." - E clar ce e acum in mintea luiicon photo

"Am adormit tarziu, frate. M-am gandit ca o sa fie protectia, nu am avut somn deloc, m-am zvarcolit toata noaptea! Sunt pregatit fizic, sunt gata sa dau tot ce am mai bun. Suntem pe ultima suta de metri, protectia conteaza mult pentru noi. Azi sunt mai motivat ca niciodata! Nu vreau sa plece nimeni de la noi", a spus Jaguarul.

Roxana: E greu sa pleci acasa cu atat de putin timp pana la finala. Va fi foarte greu pentru echipa care va pierde si va ramane in trei.

 


Stefan: Am iar starea asta foarte serioasa, nu e loc de eroare. Daca vrem sa ramanem in aceeasi formula, trebuie sa castigam, sa ramanem foarte concentrati. Vreau sa demonstrez, vreau sa aduc puncte. Pana in joc, sunt concentrat, nici cuvintele nu imi ies.

Alex: Vreau sa ramanem in casa. In casa iti recuperezi resursele cel mai usor.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune