Exatlon 16 septembrie. Urmeaza a treia eliminare! Cat de dezamagit a fost Doru cand a aflat ca echipa l-a nominalizat: "Nu ma asteptam. Imi este foarte greu"

Un membru din echipa Razboinicilor va parasi Exatlon. Calin Novacescu este cel care va participa la duel din cauza performantelor sportive slabe. El a pus totul pe seama problemelor de sanatate si a duererilor pe care le simtea pe traseu, spunand ca nu a putut sa dea decat 60%.

Autor: M. B.
 
Ana Otvos a avut cel mai mare punctaj si a fost cea care a facut nominalizarea. Razboinicei i-a fost foarte greu si a spus ca se simte apropiata de toti colegii ei si ca si-ar dori ca niciunul dintr ei sa nu plece, nici macar Doru. Obligata sa faca, insa, o nominalizare, ea l-a ales pe Doru. 
 
 
"Nu ma asteptam sa ma nominalizeze.
Sunt pregatit pentru aceasta noua incercare. Am sa dau totul. Calin este cel mai bun prieten al meu. Imi este foarte greu sa lupt cu el. Este un sentiment foarte ciudat care ma incearca In prima saptamana el a adus cele mai multe puncte, iar in al doua saptamana eu am adus cele mai multe puncte. Suntem in a treia saptamana si suntem nominalizati"
, a spus Doru dezamagit de pozitia in care se afla. 
 
"Daca raman o sa fiu mai sever cu mine. Eu am lasat mereu echipa peprimul loc, sa faca ei strategii. Tot timpul am stat pe margine ca sa nu ii deranjez. Poate trebuia sa intru mai mult la joc. Pe mine Faimosii nu m-au ales deloc. M-au evitat, nu stiu de ce", a mai spus el. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies