Vedete

Exatlon 17 februarie. Razboinicii au castigat cel mai frumos premiu de pana acum! Au mancat mancare multa si au petrecut alaturi de Anda Adam

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Exatlon 17 februarie. Razboinicii au castigat cel mai frumos premiu de pana acum! Au mancat mancare multa si au petrecut alaturi de Anda Adamicon photo
Sambata seara, proba pentru mancare a fost castigata de la Razboinici, in competitia de la Exatlon.

Dupa o competitie stransa, Razboinicii au castigat in fata Faimosilor si s-au bucurat nu doar de o masa copioasa (mini snitele de pui, chipsuri, briosa cu ciocolata si limonada), dar si o surpriza!

Echipa castigatoare s-a relaxat pe muzica romaneasca, lucru ce le-a lipsit in ultimele 2 luni, concurentii fiind privati de tehnologie in Republica Dominicana.

"Sincer, dansam dar cu gandul la mancare. Am vrut sa facem intai o hora si apoi sa mancam.", a spus Ionut.

Pe langa muzica de petrecere si cea populara, Razboinicii s-au distrat si pe muzica romaneasca veche, dar mai ales, pe melodiile fostei concurente Exatlon, Anda Adam. Catalin Crisan, Smiley si Angela Similea au fost alte nume din muzica romaneasca care i-au atins la suflet pe concurenti.

"A fost un moment splendid, placut. Am dansat cu totii. Roxana mi-a zis sa o invat cateva miscari de dans", a spus Alexandru.

"Mi-a placut melodia Andei Adam, mi-a placut muzica de petrecere, mai ales ca vin din partea Moldovei", a spus Mariana.

La un moment dat, Radu a incins atmosfera si s-a dezbracat de tricou, simuland un show de striptease in apluzele colegilor sai.

"Sunt un om al distractiei. Asa sunt si acasa", a spus Radu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune