Exatlon 18 februarie. Giani Kiriță, enervat la culme! Nu s-a mai putut stăpâni și i-a făcut cu ou și cu oțet pe Războinici: „Cum să emit pretenții, când...?”

Giani Kiriță de la Exatlon i-a certat pe Războinici pentru punctele pierdute.

Autor: M.B.

Irina Postolea a concurat împotriva Cătălinei Șeicaru și a pierdut punctul. Deși Faimoasa mai intrase o dată pe traseu și nu reușise să puncteze, de data aceasta ea a învins-o pe Războinică, iar Giani și-a ieșit din minți.

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

”Ce „bravo”, mă? Ce e „bravo”? Ce e „bravo”? Că nu suntem în stare să spargem o gaură! Ce e „bravo”? Păi, gata! Ajunge cu atâta „bravo”! Că nu suntem cu „bravo”! Să ce? Cum să emit pretenții, când nu pot să dau, să sparg o țiglă mică, o gaură? N-ai acum!”, a spus Giani Kiriță, certându-i pe Războinici și, mai ales, pe veterana Irina Postolea.

În ciuda eforturilor lui Giani de a le explica Războinicilor ce trebuie să facă, acestora le-a fost greu să se mobilizeze și să fie calmi la final. Deși s-au descurcat bine pe traseu, după cum a scos în evidență chiar antrenorul lor, le-a fost greu să aducă puncte pentru echipă. „Din zece lovituri noi nu am fost în stare să spargem țigla aia”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 18 februarie. Schimb dur de replici între Costin Gheorghe și Giubi! A fost nevoie de intervenția lui Mario Fresh: „Băi, gata! Ce-aveți?!”

Exatlon 18 februarie. Cătălina Șeicaru nu-și mai poate stăpâni lacrimile: „În fiecare seară plâng”

O tânără a fost obligată să părăsească sala de fitness din cauza maioului pe care îl purta! Cum arăta din față

3 zodii să își sune apropiații deoarece este nevoie de ajutorul lor

Cutremur total în România! UNGARIA face legea de 1 Decembrie: IOHANNIS să împiedice...

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Marcel Ciolacu l-a sfidat pe Iohannis. S-a întâmplat chiar de Ziua Națională

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies