Exatlon 18 noiembrie. Primele reacţii ale Războinicilor, după ce Faimoşii au câştigat vila!

În urmă cu o seară, Faimoşii au reuşit să câştige de data aceasta vila, iar acest lucru i-a făcut extrem de fericiţi! Ba mai mult, odată ajunşi la vilă, Faimoşii s-au distrat de minune.

Faimoşii au reuşit să câştige vila, trimiţându-i pe Războinici la baracă. Odată ajunşi la vilă, Faimoşii au încins o petrecere pe cinste, la piscină, dansând, cântând şi mâncând. Evident, înainte de a ajunge la vilă, atât Faimoşii, cât şi Războinicii au mărturisit cum se simt.

”S-a schimbat foarte mult energia echipei. Cristina a bufnit în plâns pentru că nu mai putea. Nu a mai dorit o înfrângere, să meargă la baracă”, a spus Mădălina Predoi.

”Sincer mă aşteptam să vină victoria asta atât de frumoasă, i-am văzut destul de motivaţi şi în primul rând i-am văzut prieteni. Bucuraţi-vă, că după atâta suferiţă, meritaţi”, a spus Giani Kiriţă.

”Cred că la jocul de casă a fost ziua Faimoşilor. A fost o situaţie destul de ciudată ca într-o echipă precum a noastră să ai 3 dintre atleţii cei mai bun, să nu puncteze. La puzzle am făcut o greşeală extrem de mare. Alin nu a înţeles finalul de data aceasta. Iulian, care e cel mai rapid, nu a adus niciun punct, şi în momentul în care tragi linie realizezi unde ai pierdut”, a spus Ana Maria Otvoş.

”Eu aşa am văzut problema, că nu am reuşit să ne adaptăm repede”, a spus Alin.

”Tot timpul am ţinut să zic că într-un rău există şi bine. Noi, întotdeauna, la traseul olimpic, cel cu apă, am pierdut mereu”, a spus Iulian Pîtea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesajele copleşitoare de condoleanţe, după ce s-a aflat că Mihnea Constantinescu a murit: ”Am pierdut un reper de echilibru”

Zodiile care vor întoarce banii cu lopata în luna decembrie! Tot succesul e de partea lor

Scandalul dintre Codin Maticiuc şi Margherita de la Clejani continuă! Replica dură a ”craiului de Dorobanţi” pentru fata Clejanilor

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies