Exatlon 19 ianuarie. Ovidiu de la Exatlon, cu faţa plină de sânge! Anunţul făcut de Cosmin Cernat: „Se află în acest moment...”

Ovidiu s-a accidentat.

Autor: M. B.
 
Mario Fresh şi Ovidiu Jimborean au concurat unul împotriva celuilalt. Concurentul de la Războinici s-a lovit la arcadă când a intrat sub jetul de apă. Acesta a terminat traseul cu faţa plină de sânge. 
 
În ciuda accidentării Ovidiu a continuat să dea totul pe traseu. Punctul a fost, însă, câştigat de Mario Fresh, acesta fiind şi primul punct pe care el l-a adus echipei.
Războiniciul s-a întors înfrânt şi cu faţa plină de sânge la colegii lui. Un medic a mers la el şi i-a pus un bandaj, apoi l-a preluat pentru a-i face un control mai amănunţit şi a se asigura că nu se află în pericol. 
 
 
„Ovidiu Jimborean se află în acest moment la un control medical. Probabil se va întoarce în curând alături de colegii săi”, a anunţat Cosmin Cernat ulterior.
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 19 ianuarie. Ce au promis Faimoşii că le vor face Războinicilor! Aşa vor să-i pedepsească: „N-au respect!”

Exatlon 19 ianuarie. Abia a început competiţia, dar Costin Gheorghe a adunat deja un număr record de accidentări! Ce se întâmplă cu Faimosul

Femeia care a căzut de la 10.000 de metri şi a supravieţuit! Cazul care a uimit întreaga lume

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Doliu uriaș în România. Un celebru artist s-a stins din viață. Durere imensă

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Istoria secretă. România, mai de temut decât SUA! Împăratul s-a albit când i-am declarat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies