Vedete

Exatlon 19 mai. Reactie neasteptata a Faimosilor cand au vazut ca sunt intrecuti pe traseu de Razboinici! "E chiar nostim, distractiv"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Exatlon 19 mai. Reactie neasteptata a Faimosilor cand au vazut ca sunt intrecuti pe traseu de Razboinici! "E chiar nostim, distractiv"icon photo

Faimosii si Razboinicii si-au dat intalnire intr-un nou joc Arena Exatlon. Jocul va stabili ce echipa va mai pierde un membru, pe baza voturilor telespectatorilor.


Faimosii au ramas in minoritate (Vladimir Draghia, Catalin Cazacu si Larisa) si au jucat impotriva celor 4 Razboinici, care au devenit din ce in ce mai buni pe traseu. (Alex, Stefan, Ionut, Roxana)

In momentul in care au simtit ca pierd teren in fata Razboinicilor, Vladimir Draghia si-a sfatuit cei doi colegi cu care a ramas in echipa sa nu se agite si sa fie cat mai relaxati, in ciuda faptului ca miza era una mare!"E chiar nostim! Alergam prin noroi, e distractiv! Nu va agitati...Poate sa fie ultimul joc pentru noi, vreti sa fim nervosi?", le-a spus Vladimir, in ciuda faptului ca disperarea se putea citi pe chipul Larisei si al lui Catalin!

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune