Vedete

Exatlon 19 septembrie. Tensiuni intre Faimosi si Razboinici! Ana Simia Taran a ajuns la capatul rabdarii dupa ce s-a simtit atacata de Mirel: "Nu te mai suportam"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 19 septembrie. Tensiuni intre Faimosi si Razboinici! Ana Simia Taran a ajuns la capatul rabdarii dupa ce s-a simtit atacata de Mirel: "Nu te mai suportam"icon photo
 
Meciul pentru vila din editia Exatlon 19 septembrie, castigat de Faimosi de aceasta data, s-a incheiat cu un nou scandal intre echipa rosie si cea albastra. 
 
Ana Simia Taran i-a atacat pe Faimosi, dupa ce Mirel Dragan a dat cu nisip in ea in timp ce se bucura de victoria echipei sale. Desi Faimosii sustin ca nu a fost nimic intentionat, razboinicii sustin ca sunt permanent jigniti si atacati de Faimosi. 
 
"Nu mai suport cat ne jigneste, nu te mai suportam. S-a vazut cum a facut cu nisipul. Il rog foarte mult sa ne poarte respect. Nu e chiar unul la care a avut astfel de reactii, suntem mai multi", a spus Ana Simia Taran. 
 
Yamato a picat la mijloc. Crezand ca Ana a dat cu nisip in el, faimosul s-a luat la cearta cu Razboinicii.
 
 
"Am crezut ca ai dat in mine cu nisip. Asa mi s-a parut. Imi cer scuze", a spus Yamato, dupa ce a avut o reactie necontrolata.
 
"Inteleg si te respect. Amenintarile si injuriile aduse la adresa mea si a familiei mele nu au rost", a declarat Iulian, la fel de deranjat de atitudinea lui Mirel.
 
"Eu ii respect. Cei mai buni sa castige", a spus Mirel.
 
Vezi in imaginile de mai jos cine a gresit, razboinicii sau faimosii.
 
Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune