Vedete

Exatlon 19 septembrie. Tensiuni intre Faimosi si Razboinici! Ana Simia Taran a ajuns la capatul rabdarii dupa ce s-a simtit atacata de Mirel: "Nu te mai suportam"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Meciul pentru vila din editia Exatlon 19 septembrie, castigat de Faimosi de aceasta data, s-a incheiat cu un nou scandal intre echipa rosie si cea albastra. 
 
Ana Simia Taran i-a atacat pe Faimosi, dupa ce Mirel Dragan a dat cu nisip in ea in timp ce se bucura de victoria echipei sale. Desi Faimosii sustin ca nu a fost nimic intentionat, razboinicii sustin ca sunt permanent jigniti si atacati de Faimosi. 
 
"Nu mai suport cat ne jigneste, nu te mai suportam. S-a vazut cum a facut cu nisipul. Il rog foarte mult sa ne poarte respect. Nu e chiar unul la care a avut astfel de reactii, suntem mai multi", a spus Ana Simia Taran. 
 
Yamato a picat la mijloc. Crezand ca Ana a dat cu nisip in el, faimosul s-a luat la cearta cu Razboinicii.
 

 

 
"Am crezut ca ai dat in mine cu nisip. Asa mi s-a parut. Imi cer scuze", a spus Yamato, dupa ce a avut o reactie necontrolata.
 
"Inteleg si te respect. Amenintarile si injuriile aduse la adresa mea si a familiei mele nu au rost", a declarat Iulian, la fel de deranjat de atitudinea lui Mirel.
 
"Eu ii respect. Cei mai buni sa castige", a spus Mirel.
 
Vezi in imaginile de mai jos cine a gresit, razboinicii sau faimosii.
 
Galerie foto