EXATLON 20 MAI. Gata, se schimba iar regulile de la Exatlon! Cosmin Cernat a anuntat cum vor fi probele de-acum inainte!

Autor: R.L.
Cosmin Cernat a explicat ce se va intampla la Exatlon dupa ce in concurs vor mai ramane doar cinci concurenti, dupa eliminarea unui Faimos.
 
"Logic si normal nu puteti juca 4 contra 1. In urmatoarea etapa jucati individual. Asta e vestea. Vor fi meciuri fiecare cu fiecare, meciuri mixte. Din 5 veti ramane 4, apoi semifinale, iarasi jocuri intre voi", a spus Cosmin Cernat.
 
 
Vladimir: Stiam ca se va ajunge aici, dar nu stiu cum o sa arate un meci intre Roxana si unul dintre noi. Era normal sa se ajunga aici, sa lupte fiecare pentru el. Din pacate s-a ajuns atat de devreme aici.

Cazacu: Incerc sa imi dau seama cum s-a ajuns ca noi sa ajungem aici, sa fim doar noi doi la Exatlon. Concursul asta ne resusciteaza. Ma bucur ca se trece intr-o noua etapa si va fi ceva nou pentru toata lumea. Ei au respectul nostru, au castigat sase probe de protectie, noi am fost spectatori si am vazut cum unul cate unul pleaca de la noi din echipa. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies