Vedete

Exatlon 20 septembrie. Iulian Pitea a dat cartile pe fata! Razboinicul a vorbit despre rivalul sau din echipa albastra: "Are multe dezavantaje"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 20 septembrie. Iulian Pitea a dat cartile pe fata! Razboinicul a vorbit despre rivalul sau din echipa albastra: "Are multe dezavantaje"icon photo
 
Editia Exatlon 20 septembrie a inceput cu optimism in ambele tabere. Atat Faimosii cat si Razboinicii isi doresc medalia la ei in echipa, insa cei din echipa rosie si-au propus sa fie relaxati si sa nu se forteze la aceasta proba. 
 
Iulian Pitea de la Razboinici a declarat ca isi doreste cu ardoare medalia, ca este momentul sa o castige din nou. 
 
Mai mult decat atat, Razboinicul sustine ca singurul sau adversar de la Exatlon Sezon 2 este Alin, colegul sau de echipa. 
 
 
"Doar cu Alin ma simt in competitie. Nu ma simt amenintat de nimeni, nici de la Faimosi, dar nici de la noi. Alin este singurul, doar ca are multe dezavantaje. Are si avantaje, dar si dezavantaje de care eu o sa ma folosesc.
 
Eu am foarte mare incredere in mine. El are deja doua medalii, eu doar una. Am nevoie de medalia asta si vreau sa o castig", a spus Iulian Pitea, in editia Exatlon 20 septembrie.
 
 
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune