Vedete

Exatlon 20 septembrie. Iulian Pitea a dat cartile pe fata! Razboinicul a vorbit despre rivalul sau din echipa albastra: "Are multe dezavantaje"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 20 septembrie. Iulian Pitea a dat cartile pe fata! Razboinicul a vorbit despre rivalul sau din echipa albastra: "Are multe dezavantaje"icon photo
 
Editia Exatlon 20 septembrie a inceput cu optimism in ambele tabere. Atat Faimosii cat si Razboinicii isi doresc medalia la ei in echipa, insa cei din echipa rosie si-au propus sa fie relaxati si sa nu se forteze la aceasta proba. 
 
Iulian Pitea de la Razboinici a declarat ca isi doreste cu ardoare medalia, ca este momentul sa o castige din nou. 
 
Mai mult decat atat, Razboinicul sustine ca singurul sau adversar de la Exatlon Sezon 2 este Alin, colegul sau de echipa. 
 
 
"Doar cu Alin ma simt in competitie. Nu ma simt amenintat de nimeni, nici de la Faimosi, dar nici de la noi. Alin este singurul, doar ca are multe dezavantaje. Are si avantaje, dar si dezavantaje de care eu o sa ma folosesc.
 
Eu am foarte mare incredere in mine. El are deja doua medalii, eu doar una. Am nevoie de medalia asta si vreau sa o castig", a spus Iulian Pitea, in editia Exatlon 20 septembrie.
 
 
 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune