Exatlon 22 noiembrie. Războinicele au început să cânte manele. Alin Andronic a fost deranjat! Ce reacţie a avut

Exatlon 22 noiembrie. Războinicele au încercat să se destindă la baracă. Ele au cântat manele, însă lui Alin Andronic nu i-a plăcut acest lucru.

Autor: A. I.

"Gata cu manelele, vă rog din suflet!", le-a spus Alin Andronic colegelor sale de echipă.

Războinicii se confruntă cu multe probleme la baracă. Mai mulţi păianjeni şi broaşte au intrat în locul în care dorm aceştia, iar ei au alergat să îi prindă şi să îi omoare. Mădălina Linguraru a fost de mai multe ori deranjată de către o broască, iar Iulian a mărturisit că ei au poreclit-o "Broască" pe ea.

"Broască la broască trage", a spus Iulian.

Iulian i-a rugat pe colegii lui să facă tot posibilul să se întoarcă la vilă pentru că nu mai face faţă la baracă. El nu a mai stat de mult timp la baracă, iar reacomodarea este foarte dificilă acum pentru el. "Nu mă simt absolut deloc bine la baracă, nu dorm, e absolut oribil", a spus Iulian.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 22 noiembrie. Ce spun Faimoşii despre plecarea lui Silviu! Nu s-a mai întâmplat asta până acum: "Nu a fost o despărţire dramatică"

Ce i-a spus Daniel Rafaelei când ea l-a atacat cu perne! "Ai plecat prima de la Exatlon pentru că..." - Toată lumea a râs când a auzit replica lui

Ciprian Silaşi, declaraţii bombă despre Mirel Drăgan! Cum tranşează, după Exatlon, Războinicul disputa cu Faimosul

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies