Vedete

Exatlon 22 septembrie. Ana Simia Taran ii raspunde faimoasei Cristina, dupa ce a fost acuzata de victimizare: "Sincer eu am..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 22 septembrie. Ana Simia Taran ii raspunde faimoasei Cristina, dupa ce a fost acuzata de victimizare: "Sincer eu am..."icon photo
 
Cristina si-a dorit sa-i atraga atentia Anei, dupa ce razboinica a povestit plangand, in mai multe editii Exatlon, despre cat de grea este viata la Deva. Faimoasele Cristina si Monica au povesti de viata asemanatoare cu a Anei, insa au ales sa nu se victimizeze, dupa cum sustin chiar ele. 
 
"Sunt deranjata de modul in care Simi a pus problema cu modul in care a crescut la Deva. Si eu sunt din Deva, si Monica. E greu sa faci performanta intr-un sport, insa nu am fost singure. Desi eu sunt singura de la 9 ani, am avut alaturii antrenorii, profesorii, colegii, nu am fost niciodata singura. Nu trebuie sa-ti plangi de mila, trebuie sa fii perseverent, nu victima vietii tale. 
 
 
"Sincer eu nu am auzit nimic din ce a zis", a fost raspunsul Anei Simia, in timpul ceremoniei. 
 
"Nu ma victimizez niciodata. Eu spun ce am trait. Am trait foarte putin cu ai mei acasa, nu m-am victimizat. Nu am cerut bani la nimeni, am muncit mereu. Asa sunt eu", a mai spus Ana, ajuns la baraca.
 
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune