Vedete

Exatlon 22 septembrie. Ana Simia Taran ii raspunde faimoasei Cristina, dupa ce a fost acuzata de victimizare: "Sincer eu am..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 22 septembrie. Ana Simia Taran ii raspunde faimoasei Cristina, dupa ce a fost acuzata de victimizare: "Sincer eu am..."icon photo
 
Cristina si-a dorit sa-i atraga atentia Anei, dupa ce razboinica a povestit plangand, in mai multe editii Exatlon, despre cat de grea este viata la Deva. Faimoasele Cristina si Monica au povesti de viata asemanatoare cu a Anei, insa au ales sa nu se victimizeze, dupa cum sustin chiar ele. 
 
"Sunt deranjata de modul in care Simi a pus problema cu modul in care a crescut la Deva. Si eu sunt din Deva, si Monica. E greu sa faci performanta intr-un sport, insa nu am fost singure. Desi eu sunt singura de la 9 ani, am avut alaturii antrenorii, profesorii, colegii, nu am fost niciodata singura. Nu trebuie sa-ti plangi de mila, trebuie sa fii perseverent, nu victima vietii tale. 
 
 
"Sincer eu nu am auzit nimic din ce a zis", a fost raspunsul Anei Simia, in timpul ceremoniei. 
 
"Nu ma victimizez niciodata. Eu spun ce am trait. Am trait foarte putin cu ai mei acasa, nu m-am victimizat. Nu am cerut bani la nimeni, am muncit mereu. Asa sunt eu", a mai spus Ana, ajuns la baraca.
 
 
Mama băieţelului omorât de câini e disperată! Crede că şi al doilea fiu al ei este în pericol! Puştiul va fi coleg la şcoală cu băiatul care şi-a ucis bunica EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune