Exatlon 22 septembrie. Lili Sandu si Roxana Vancea au spus adevarul despre accidentarile suferite! Medicii le-au interzis sa mai joace: "Organismul meu nu este pregatit pentru genul asta de efort"

Autor: A.N.C.
 
Editia Exatlon 22 septembrie a venit cu noi accidentari. Faimoasele Lili Sandu si Roxana Vancea sunt nevoite sa-si sustina echipa de pe margine. Cele doua sunt accidentate destul de grav, iar medicii le-au recomandat cateva zile de repaus si analize amanuntite. 
 
Faimoasele vor sa fie sigure ca nu-si pun sanatatea in pericol, aceasta fiind mai importanta decat orice competitie, asa cum spun chiar ele.
 
"Medicii mi-au interzis sa mai joc, pana cand nu ma recuperez. Am dureri mari la mana. Nu am vorbit despre ea pentru ca am incercat sa evoluez. Dupa fiecare traseu, simteam durere, insa am incercat sa inghit. Azi voi fi pe banca, voi fi sufleteste alaturi de ei. Am crezut initial ca organismul meu nu este pregatit pentru genul asta de efort. Am tras de mine pentru a ma ridica la nivelul echipei. Ligamentul este inflamat si medicii mi-au recomandat sa fac repaus doua zile. Sanatatea este foarte importanta si sper sa ma refac", a spus Lili Sandu. 
 

 

 
"Degetele se refac, astept rezultatul unor investigatii la spate.
Ma doare foarte tare spatele. Acum sunt pe calmante, macar nu ma mai doare. Daca medicii imi dau acordul, vreau sa intru pe traseu. Imi place foarte mult traseul de astazi, insa nu vreau sa risc", a spus Roxana Vancea.
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies