Exatlon 23 septembrie. Roxana Vancea o ataca pe Lili Sandu! Ce spune despre colega sa

Autor: A.N.C.
 
Editia Exatlon 23 septembrie a inceput cu mici tensiuni in tabara Faimosilor. Din cauza numarului mare de accidentati, echipa rosie nu are cu cine sa joace in meciul de eliminare. 
 
Roxana Vancea este de parere ca o parte din colegii sai, in frunte cu Lili Sandu, se dau "loviti" pentru a nu participa la curse. 
 
"Noi nu aveam oameni sa jucam. Boboc e accidentat de o saptamana, eu sunt cum sunt. Lili nu joaca pentru ca nu stie sa inoate, ca o doare umarul, ca nu s-au aliniat astrele", a spus Vancea.
 
"Eu nu vreau ca Lili sa joace, insa daca eu zic ca ma doare spatele, o doare si pe ea. Daca unul spune ca-l doare ceva, il doare si pe celalalt. Daca Yamato a zis ca-l doare burta, a zis Ferucio ca il doare burta", a mai declarat faimoasa Roxana, in editia Exatlon 23 septembrie.
 

 

 
"Este o zi grea pentru noi.
Pentru mine cel putin este o zi grea. Am probleme mari cu stomacul. Colega Roxana Vancea si Cristi Boboc nu sunt cu noi. Toti suntem accidentati. Sper ca echipa mea sa castige si sa faca un joc frumos. Imi pare rau ca nu pot sa fiu alaturi de ei", a spus Yamato. 
 
"Fiecare dintre noi rezista mai mult sau mai putin la durere.
Chiar daca am ceva probleme am decis sa concurez. Am mai jucat in conditiile astea. Nu e prima data", a spus Monica Rosu, in emisiunea Exatlon 23 septembrie.
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies