Exatlon 26 septembrie. Tensiuni in tabara Razboinicilor! Ciprian a criticat-o dur pe Diana: "Esti o problema foarte mare!"

Exatlon 26 septembrie. Jocul pentru vila a dus la tensiuni majore intre doi Razboinici. Cristian a criticat-o dur pe Diana pentru evolutia ei.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Monica Rosu a castigat lupta cu Diana, iar Ciprian a inceput criticile dure la adresa colegei sale de echipa.

"Deci nu te poti concentra un pic sa vezi pe unde s-o iei. Nu vrei sa te concentrezi nici pe unde s-o iei, nici pe unde s-o dai, nici sa iei... Tu ai luat de aici de fiecare data. Toata lumea, ati vazut doar, au jucat noua oameni si tu te duci si le iei tot de aici.

Esti o problema foarte mare! Nu te concentrezi, nu vrei sa joci! Vezi ca ti-ai stricat freza. Vezi ca ti-ai udat, te-ai murdarit pe par. Puii mei!", i-a spus Ciprian Dianei.

Aceasta a negat acuzatiile lui Ciprian, spunand ca face tot posibilul ca echipa ei sa castige. "Crede-ma ca imi dau toata silinta. Optiunea e in mainile voastre daca sunt o problema atat de mare. Atat pot! Nu am ce sa fac mai mult", i-a spus Diana lui Ciprian.

Jocul dintre Monica Rosu si Diana Sentes a avut loc la scorul de 4-4 intre Faimosi si Razboinici in jocul pentru vila. Ulterior, dupa ce a criticat-o pe Diana, Ciprian a pierdut si el jocul in care a participat contra Faimosului Cristi Pulhac.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate