Exatlon 27 martie. Giani Kirita, atentionat de catre Cosmin Cernat, la Arena, din cauza atitudinii! Ce a spus Giani Kirita? "Ma duc si imi cer scuze. Am puterea asta"

Autor: A.M.

Giani Kirita a starnit controverse in ultima saptamana, dupa ce a intrat intr-un conflict direct cu Razboinicii.
La Arena, Cosmin Cernat a incercat sa lamuresca situatia, dar mai ales, sa inteleaga ce l-a facut pe Giani sa reactioneze atat de dur la adresa echipei albastre.

"Dupa aproape 3 luni de zile, cu toate problemele pe care le-ati avut, ati slabit foarte mult, a fost cea mai tensionata si cea mai grea saptamana.


Sigur, o sa vreau sa aflu si de la voi de ce lucrurile au stat asa. Cine e Giani Kirita?",
a fost intrebarea directa a prezentatorului.

"Imi este greu sa spun cine este Giani Kirita, important este ca am avut o cariera frumoasa in sport, ca am 2 copii frumosi, ca am plecat de mic cu geanta in spate de la 14 ani, mi-am urmat drumul chiar daca nu am avut un tata care sa ma ajute, plecam singur sa dau probe, cu trenul, fara sa am pe cineva, pana am ajuns.", a spus el.

"Oamenii te vad ca pe un nebun, te vad ca faci niste gesturi pe care tot tu ajungi sa le regreti. Omul ala cine e?", a mai adaugat Cernat.

"Omul ala e omul care arde in tot ce face.

De cand ma stiu, asa am fost. Este omul caruia ii place ca oamenii din jurul lui sa se uneasca, sa rada si sa fie corecti. In momentul in care Giani Kirita vede ceva incorect, probabil ca atunci vad si un altfel de Giani Kirita.Daca se dovedeste ca am gresit cu ceva, ma duc si imi cer scuze. Am puterea asta. Eu nu cred ca am depasit limita cu ceva, nu putem sa fim toti la fel.

Eu nu pot sa vorbesc cum vorbeste Vladimir, el e poet. Eu sunt de pe stadion, iar cand cei de pe stadion ma injurau, eu asa ma motivam.",
a continuat Kirita, in aplauzele colegilor sai de echipa.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies